APARTATS

5 de març 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Copa del Rei: Mallorca 1 - Barça 1 Del tedi... a la merda!
Aquesta setmana als culés ens ha quedat clara una cosa. Tornem a tenir un nou Rijkaard disfressat de Guardiola. La roda de premsa del dilluns ens ho va deixar molt clar. No pensa canviar. Ell té una manera d'entendre el futbol que és anar sempre a guanyar. Molt bé! I que si així arriben els títols, perfecte; el felicitaran! I si no arriben, el criticaran! Pragmatisme pur i dur! No esta malament! Només unes matitzacions. Els rivals que són una mica intel'ligents saben com juga el REAL Barça i és molt fàcil aturar-lo! Les armes per fer-ho les veiem des de que el Barça va jugar amb el Mandril: 1correr més que el Barça, 2retrassar l'equip, 3faltes i patades i pèrdues de temps constants, 4dos contra un als craks, 5tapar la sortida de la pilota, 6deixar que mogui l'equip la defensa del Barça, 7pivotar des de mig camp amb tios alts per abastir les davanteres que saben que tenen que ser devastadores, 8xutar des de qualsevol distància o bé perquè no blocaran la pilota correctament o bé perquè es pot aprofitar un rebot, 9reforçar el mig del camp, 10esbojarrar el partit.

Del partit d'avui poca cosa. La primera part l'he escoltat per la ràdio i els comentaris deien que el motor del Barça no havia arrencat! Imagina't. Clar! jo m'imagino que el rival, en veure que no hi havia cap crack, s'ho han pres més pausadament. Hem arribat a la mitja part amb un gollaro de l'equip vermell. Al poc de començar la segona part, han anul'lat un gol correctament al Mallorca i han xiulat un penal clar de Cáceres. Pinto ha picat Martí que ha tirat el penal per on el porter volia. L'ha aturat magificament bé! Més tard han expulsat a un jugador del Mallorca i l'equip balear s'ha acabat ensorrant! Fins l'estocada definitiva del gol de Messi, que m'ha fet saltar de la cadira del Flap`s per cridar: -a la merda...!-. Em quedo amb les abraçades del final del partit.

Pep! Si us plau! a la final posa L'EQUIP TITULAR. Iblama

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei tio supercrític!!!
que aquest punts que anomenes serveixen per parar qualsevol equip...
que no estamos tant mal hombre!!! jua jua
ara no me comparis el pep amb el frank... tot i que ultimament a l'hora de fer els canvis si que sembla que reikardeja...
en el fons tot és questió de sort, si hagues entrat el primer xut de iniesta... o l atre dia a madrid...
apa salut...
ric...
per cert el repte literari?
i una altra cosa... algo falla per aquí que l'altre dia no em deixava comentar el teu bloc...
i no se m'actualitza a la llista...