APARTATS

19 de març 2009

OPINIÓ; EL PAPA MINA LES CAMPANYES CONTRA LA SIDA

Benet XVI ha dit que la sida"no se superarà amb la distribució de preservatius, que, al contrari, agreugen el problema".

L'església ha jugat un paper molt important des de fa molts anys amb ajudes de tot tipus als més desafavorits. La seva tasca ha estat en molts casos vital junt amb la de moltes ONG.
La gent que ha conviscut amb la gent de l'Àfrica sap que hi ha dos GRANS problemes entre molts altres: la fam i la sida. La fam l'han intentat combratre ensenyant-los tècniques per poder fer petits horts, com purificar les aigües dels pous, com procurar perquè els aliments no es facin dolents, ensenyant-los tècniques de cultiu, enviant aliments des de tot el món... La sida ha costat molt més. Moltes d'aquelles persones han nascut portant el virus a la seva sang. Sense tenir-ne cap culpa ni saber-ho. Doncs bé! Una de les tasques més importants era inculcar-los l'ús del preservatiu. La idea és molt clara. Si una parella amb virus té la sida els fills que naixin tindran la sida. És una manera de tenir relacions sexuals sense passar cap malaltia de transmissió sexual. Ara que semblava que la idea havia quedat clara el Papa Ratzinguer, tot visitant l'Àfrica, no se li acudeix res més que desautoritzar el condó. Increïble! Una persona amb l'AUTORITAT que té aquest home com a màxim responsable de l'església a la terra, no pot anar emetent opinions tant a la lleugera, perquè molta gent el té per Déu pràctiment. I el que diu o el que fa són actes i opinions que influeixen en les seves vides. Realment ha esta una inconsciència! Ara a veure si rectifica! Iblama