APARTATS

16 de març 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES


Almeria 0 - Barça 2
http://www.youtube.com/watch?v=SUVdy_rEhZs

Amb partits com aquest és on es perden o guanyen lligues. Sempre recordaré una any que anàvem sobrats al camp de l'Hèrcules amb el Ronaldo, Figo... i ens van fer la pell, de manera que vam posar en safata aquella lliga als Mandrils.


Després d'una setmana eufòrica entre "Villans" i exhibicions culés a la Xampions, els més normal és que avui haguéssim punxat. L'entrenador els ha sabut motivar. Sense despentinar-se massa, tot i que el bon culerot ha patit 24 hores, hem fet una partit seriós i pràctic. Cal destacar el partidarro del porter Alves de l'Almeria. Aquesta vegada al Pep li ha sortit bé. Ha posat els suplents i han complert! Felicitats!


L'Almeria quasi bé no ha inquietat en Valdés. El Barça s'ha posat les piles i a la segona part ha fet els dos gols molt seguits, gràcies a l'aportació d'en Bojan (0-2). Clar, no veure al camp ni Eto'o ni Henry fa témer que no ens en sortirem. De fet en més d'una oportunitat no ho hem fet massa bé i han hagut de treure les castanyes del foc els titulars. Prova superada. Pel rival de la capital també ha de ser frustant veure com guanyes al Bilbao i l'endemà et quedes com si res hagués passat. Ah! Alerta! I amb un partit menys! Iblama