APARTATS

2 de març 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Atlético de Madrid 4 - Barça 3
http://www.youtube.com/watch?v=en_2rz_f89Q


S'ha acabat la venjança dels equips eliminats a la Copa del Rei pel Barça. És la teoria a la que m'aferro. Tan l'Espanyol com l'Atlético els vam eliminar a la Copa i per tant ara s'han revenjat de nosaltres!!!!! A partir d'ara ens toca guanyar! Davant la impotència t'aferres al que sigui.

El Nau del Barça, de la ma de Guardiola, va reprendre la bona navegació però ara, el mateix capità ens està enfonsant en una mar de dubtes i bogeries. Com pots sortir davant de dos equips que fan futbol a jugar amb tanta alegria? Ens van estar omplint el cap que ara estudiríem els rivals, i que faríem les alinieacions en funció d'això, i que... i un rave! Anem a Lió amb la feblesa de mig camp de tres que tenim. I per si fos poc, tot i dir que havíem aprés la lliçó, anem a Madrid a sac. Cal? És que el partit d'ahir em va recordar el l'araquiri de Rijkaard al Camp Nou de fa dos anys contra el Madrid quan portaven una avantage considerable. Saps que tens 4 o 5 partits complicats a Espanya, doncs perquè no poses 4 o 5 paios a mig camp. Ahir ens van superar clarament a mig camp. Ens van fotre una pressió digna del Barça, que els permetia recuperar pilotes i generar ocasions cada dos per tres. I la pilota anava a munt i avall; això mai pot afavorir al Barça ja que som febles defensivament. Tenim sort perquè ens en podien haver fotot un cabàs.

El partit pels qui admirem el futbol va ser preciós. El Barça es va posar per davant al marcador amb gols d'Henry i Messi (que crec que no esta massa fi). Una nova errada de col'locació de Valdés va permetre que un xut de Forlan enganxés massa avançat al nostre porter. Agüero s'aprofita que la defensa està massa avançada i després d'una cagada de Márquez, que no arriba a una pilota llençada pel porter, fa l'empat a dos (2-2). De l'1 a 3 (amb errada d'Eto'o clamorosa) passem a l 'empat. Henry fa el 2 -3. Forlan el 3-3 amb un penal més que discutit xiulat pel linier, Agüero fa el 4-3. Crec que el resultat és just! i és que els madrilenys van jugar molt bé les seves armes. Si l'Espanyol ens va guanyar rastrerament avui l'Atlètico ens ha superat en tot; ens ha superat en estratègia, en no fer errades greus, en passió, a córrer moltes vegades...

De totes maneres continuo confiant en aquest equip i en aquest entrenador. Havíem de tenir una mala ratxa i la tenim. El problema és que coincideix amb un bon estat de forma del Madrid, el qual, sense fotre res de l'altre món va guanyant partits. Per cert! s'ha demostrat que l'Espanyol només juga amb ràbia, patades, marrulleria... contra el Barça. Contra el Madrid només faltavaque tots dos haguessin anat de blanc. Lamentable! Ho sento dir però a segona, home!

Iblama

1 comentari:

Anònim ha dit...

que no estamos tant mal hombre!!!
i l'espanyol a segona
i el nastic a tercera
apa!
ric