APARTATS

18 de maig 2009

CAP DE SETMANA DE SANT ISIDRE (02)

Dissabte 160509


Ens vam llevar a les 10h. Feia un dia esplèndit i jo tenir un objectiu al cap. Em vaig posar els pantalons i per fi havia arribat el gran dia. Feia 3 anys que m'havien regalat la samarreta del Barça i encara no me l'havia pogut posar. Així que aquest era el dia indicat. Vam agafar el cotxe i vam anar a dinar Colldejou; amb la samarreta del Barça posada. Vam anar a la casa i vam penjar la bandera del Barça, que em vaig comprar a Arbúcies, al balcó. Feia goig! Acte seguir assistirem a la processó de Sant Isidre amb la tradicional benedicció del terme.








Després de dinar, i d'haver fet una bona migdiadeta, vam anar a Mont-roig a veure l'exposició de fotos curiosoes que havia organitzat el casal de joves. Puntalment, a les sis ja érem a Colldejou on feien la festa dels avis. Van fer ball de tarda, amb el corresponent berenar amb coca, i ball de nit. Nosaltres vam anar a sopar a l'hotelet amb la Natàlia i l'Òscar. I la veritat és que ens ho vam passar molt bé. I és que mentre sopàvem vam ser testimonis de com el Vil'lareal enfonsava més el Madrid i feia campió de Lliga el Barça. Havent sopat vam anar a pitar una mica pel poble i fins i tos vam llençar algun coet. Vam ballar una estona i vam acabar la nit al bar del Chelo. Se'ns van fe les 3h. El temps passa depressa quan estàs a gust.

Diumenge 170509



Ens hem llevat tard. Perquè negar-ho la nit es va allargar una mica, però he dormit de conya!


Hem baixat cap a Reus amb la samarreta posada i la bufanda darrere al vidre. Jejej. Érem campions de Lliga i això és un motiu de satisfacció i alegria!




Hem anat a dinar al Batan. Mon pare feia 66 anys. Així que ens hem fotut un bon tec a base de fideuà i sarsuela de peix. Ja poden estar contents; els hi hem regalat un cap de setmana a Montserrat en una cel'la de peregrí.



Esperem que en puguin cumplir molts més i tinguin la ment una miqueta més despejada! Per molts anys! Iblama

1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Això, això, que en facin molts més (i amb salut)!

Vas anar a la processó amb la samarreta del Barça? :-D