APARTATS

18 de maig 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Mallorca 2 - Barça 1 CAMPIONS DE LLIGA 2009


Vil'lareal 3 - Madrid 2 Aquest ha estat el veritable resultat. El que ens permet poder celebrar la dinovena lliga al llarg de la història. On el Madrid ja ho ha cremat tot, si és que li quedava res.



El partit del Mallorca ha servit per veure els automatismes que té preestablerts Guardiola. El germà de Sir Alex Ferguson segur que n'ha pres bona nota des de la grada. Bàsicament: que som febles en les pilotes parades, que s'ha de tapar el mig camp i que s'han de fer marcatges de dues persones que es recolzin sobre els nostres davanters... Ah! i que si l'Eto'o té un dia inspirat et pot fumbre un descosit irreconsttruïble! Hem vist com jugadors que han tingut pocs minuts han demostrat el motiu. El Hleb ha estat negat en tot moment. Gudy dóna la sensació que s'arrossegui. Cáceres s'ha mostrat bastant insegur a l'hora de tocar la pilota. M'ha agradat especialment Oier, Jeffren, Xavi Torres, Bojan i Pedrito. Segur que amb minuts podrien donar molt de si!


Ara el que cal es anar recuperant els jugadors de cara a la final de Roma i no fotre massa l'indio amb els que sabem que són delicats com Henry, Iniesta o Messi. I compte amb l'Eto'o. L'ansietat que té per fer gols no el jugar correctament. No és normal que falli el que avui ha fallat. Hauria d'estar més relaxat, ah, i anar amb les patades que a ben segur que rebraà d'aquí allà. Iblama