APARTATS

31 d’ag. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

CAMPIONS DE LA SUPERCOPA D'EUROPA
EL BARÇA DE LES 5 COPES 2009: Copa, Lliga, Xampions, Supercopa d'Espanya i Supercopa d'Europa.

SUPERCOPA D'EUROPA
Shaktar 0 - Barça 1
El gol de Pedro


I vam patir noi! Vam patir però hem fet història. De fet l'hem continuat escribint i ens convertim en el millor Barça de la història. Fins i tot millor que el de Kubala i companyia, ja que de les cinc copes que van guanyar dues n'hi van jugar tant sols. Els hi van donar a l'haver gunayat altres tornejos.
Només veient el camp -llastimós paper de la UEFA- i el plantejament del gat vell Lucescu ja intuïes que costaria. De fet aquest va ser el meu primer comentari: -"això costarà avui"-. El Shaktar va sortir amb la lliçó ben apresa i es va dedicar a esperar al Barça al seu camp. A més van tapar molt bé la sortida de la pilota. Potser els va faltar la tercera arma que era muntar algun contratac. De fet és el que ens trobarem a Europa. Un futbol que ens esperarà i un contractac letal. De totes maneres una vegada més el futbol-espectacle, de toc, de possessió, del rondo -tot i el camp- i de tècnica es va acabar imposant. El Barça podia i mereixia haver marcat abans. La prórroga va ser bastant insjusta. I ja no parlo de l'arbritatge. No obstant Pedrito, fent gala d'una de les millors pedreres del món, fent una semi paret amb Messi, va marcar el gol de la victòria. El Corral, on per primera vegada veiem una final amb el Joan i la Cristina fou talismà. I així, al final, ens vam poder fer la foto amb la bufanda portada per mon cosí de Roma. Per cert recordo que algú em va dir que li havia fet por al celebrar el gol. Jeje! massa adrenalina acumulada!
Tal i com vaig dir mesos abans gaudim del que estem veient perquè no sabem si ho tornarem a veure. Visca el Barça de les cinc copes! I visca Catalunya! Iblama