APARTATS

14 de gen. 2010

COPA DEL REI (Tornada)
Sevilla 0 - Barça 1
Les imatges del partit
Podem recordar moltes coses ara! El mal parit de l'anada, el gol legal que no ens donen per bo, el mal plantejament del Pep... Malgrat tot em queda un bon regust de boca, encara que al final no haguem passat l'eliminatòria. Tenim futbol per temps i el bon futbolero -com jo- podem perdonar aquesta eliminatòria perquè sabem que darrere d'aquests jugadors i darrere l'entrenador hi ha molt futbol. No es conformem en guanyar i punt, el bon culé vol més, per això va venir en Cruyff. Darrere d'ell altres entrenadors han tingut resultats acceptables però com que no donaven espectacle la gent els xiulava. Recordeu en Van Gaal?
Jo he estat crític amb el Pep amb coses puntuals i ho continuaré sent si cal però no puc deixar de reconèixer que és el millor entrenador pel Barça i que està sent el millor entrendor de la història. Seria idiota si no ho reconegués però trobo que comença a no trobar recursos per paliar certes mancances quan els rivals ens apreten i que li costa molt fer els canvis. Ara Pep ets el millor. De totes maneres crec que el mèrit que el Barça hagi arribat tan alt és teu per haver sabut portar tan bé el grup i saber-ne treure el màxim. I igualment ara crec que en la derrota n'ets el màxim responsable i més veient el partii d'anada. Sort i endevant!
(Fotos del Mundo Deportivo)
La primera part ha estat un desastre. El nostre equip, davant l'empenta del rival, ha anat aculant-se i tirat la defensa massa enrere. Molt semblant al que va succeir el dia del Tenerife. El Sevilla ha avançat molt les línies i ha tingut tres bones oportunitats. Nosaltres hem tirat com hem pogut. Hem donat molta mobilitat als davanters quan el problema el teniem a mig camp. La pilota circulava molt lenta i li costava molt d'arribar a mig camp.
A la segona part hem ajuntat més les línies i les hem avançat de manera que hem rebduït els espais al Sevilla; per això hem jugat tant bé! Hem corregut, hem pressionat, hem creat perill... Hem mort com els bons campions lluitant i intentat ser els millors. I ho hem estat durant uns 50 minuts de 180; massa pobre vagatge. Al final Xavi ha fet el primer gol (0-1); quedava mitja hora per davant. Però noi; una vegada el pal i altres cops Palop no ens ha permès marcar el segon! I cap a casa, això si; amb l'orgull ben alt!
Ànims Pep, ànims Barça, ànims afició. Visca el Barça!!!!!!!!!!!!!!! Iblama