APARTATS

17 de gen. 2010

LES SIS COPES DEL 2009 DEL BARÇA ATERREN A REUS 160110


El text apareix sense accents per un problema.



Com un nen petit, em vaig passar mitja nit sense dormir. Tenia una emocio interior desorbitant. Estava a poques hores de poder tocar les copes que el Barça del les 6 Copes va guanyar la temporada passada 2008-2009. Era evident que hi haviem d'anar aviat i aixi va ser; a les 9:30 vam marxar de casa. Hi havia una cua bastant normaleta. Imagino la cua que hi havia al migdia. Als llocs s'hi ha d'anar a primera hora.
A la plaça Llibertat de Reus i havia el bus de les Copes; una gran iniciativa del club per poder arribar mes als seus seguidors. Jo la veritat es que hauria aprofitat la benentesa per recaudar diners per alguna bona causa, com per exemple Unicef, o pels damnificats del terratremolt d'Haiti.



Quan ens va tocar vam pujar la Xell, el Marti i jo, per les escales d'acces del bus. A l'entrada hi havia el palmares del club i un video que anava passant amb els millors moments del 2009 narrats pel Puyal. Entre totes les fotos sobresortia la de Puyol amb el braçal de gran capita a les mans -despres de petonejar-lo- al Bernabeu. Quin gran dia!



Finalment, arribaves a la sala amb els trofeus. Quina emocio veure les 6 copes alla arrenglerades una al costat de l'altra. A mi em va agradar molt la Intercontinental, la Supercopa d'Europa i "l'orelluda" o de la Xampions. Ens vam fer unes fotilles mentre timidament acaronava la de la Lliga, la de la Xampions i la de la Copa del Rei.




Gracies Barça per haverme fet sentir el que he sentit i per haver permes al nostre estimat club ser el mes gran gel mon. Hem passat a la historia. Visca el Barça!!!!!!!!!!!!!!! Iblama