APARTATS

7 de juny 2010

CONCERT DE LOQUILLO A CAMBRILS (FIRA) 040610

Després de donar un tomet per la Fira en la seva part medieval - i d'observar algun que altre cotxe a la Fira- vam anar a sopar. Aquesta era la nostra intenció ja que vam anar a parar a un local en el que els va costar dues hores -i es diu ràpid- servir-nos-. Un veritable escàndol! El pollastre del Martí es veu que el van anar a matar i el van trossejar abans de coure'l. Menys mal que la vam fer petar una bona estona.




Amb el sopar a la gola vàrem fer cal al Pavelló de Cambrils; allà hi actuava Loquillo presentant la Gira en Honor als seus 30 anys de Carrera.



Com es pot veure, el recinte feia força goig. Jo que sóc amant de càlculs i aproximacions matemàtics, crec que rondàvem les 5000 persones. Segons la polícia segur que es ben diferent! El cert és feia patxoca! I hi fotia una calor asfixiant! Es veu que no hi deu haver aire condicionat.




De totes maneres el Loco, una vegada més, ens va oferir un bon concert. Ens va anar repassant cançons d'avui i sobretot d'ahir. Per un que l'ha seguit pràcticament al llarg d'aquests trenta anys, és un concert ideal. Recordes vells i passats temps! Estius de jovenet quan t'escapaves amb algú de Porrera per anar als estius a algun concert de Loquillo als voltants.



S'ha de destacar que no només hi havia algun que altre carcamal com jo; es pot dir que Loquillo compta amb una parròquia de seguidors joves també. Ah i que són molt fidels i el els cuida moltíssim. No en va, feia gala del seu caràcter, el Loco es va encarar amb un controlador de valla perquè no deixava que uns nois pugessin un damunt de l'altre.



Vam sentir el Cadillac solitario, Feo, fuerte i formal, Autopista, Roc'n roll actitud, La mataré, Ritmo de garage, El hombre de negro, ... En fi! així pràcticament durant dues hores.
Al final el grup plegat, sota les notes del You'll never walk alone es van acomiadar dels seus seguidors fidels fins una altra oportunitat.
A nivell de rock espanyol és el millor. Visca el Loco! Iblama


1 comentari:

Judit ha dit...

Hola Iblama!
Jo també hi vaig anar! Mmmmmm, xulíssim. Potser es que encara sóc més carcamal que tu? =:P
Gràcies pel Penki. Si vols saber que n´he fet del teu personatge, doncs, ja saps. Un petó!