APARTATS

28 de juny 2010

ANIVERSARI ANNA I SEGUICI PETIT 270610





Ens hem trobat a l'Absis -continuem amb dinars i sopars- per celebrar l'aniversari de l'Anna Isern; "treinta y tantos". En un tres i no res la sala-menjador s'ha omplerts de cotxets i nens petits. Proporcionalment hi havia més nadons -quasi- que gent adulta. Han omplert la trobada de rialles, gracietes, ganyotes, crits, migdiades... En fi; de qualsevol cosa que pot fer un nen abans dels dos anyets de vida! Molt bonic veure'ls i gaudir-ne unes hores però aquella PAAAAAUUUU, aquell RELAXXX, aquell SILENCIIIIIIIIIIIII, el poder veure els partits de futbol TRANQQQUIL... de moment pot més que tenir-ne un ara! L'instint paternal el dec haver extraviat!

Cap a les 18h ha sortit el seguici petit de la casa Rull. Els carrers anaven plens de pares i nens corrent avall en direcció al Mercadal. Hi havia com un neguiteig extrany. Com si s'acabés el món. Hufff! Quin estréssssssssss! Doncs res cada; cada colla ens ha obsequiat amb els seus balls tradicionals, aquest cop representats pels més petits. El que més m'ha impressionat, com quan era petit. és entrar al hall de l'Ajuntament. Allà ben un al costat de l'altre hi havia els meus estimats gegants de Reus amb el Carrasclet, l'Àliga i el Lleó. Són impressionants!




Per acabar la tarda hem fet cap a la Plaça Llibertat on es feia una mena d'exhibició de sardanes tradicionals antigues catalanes. Ens han ensenyat com es ballava antigament la sardana. Ha estat molt distret! Iblama