APARTATS

25 de juny 2010

SANT JOAN 2010 230610



Una festa comparable al Cap d'any. Cap d'any sembla la renovació per començar el nou any i encarar l'hivern amb força. Sant Joan és agafar energia positiva per afrontar el dur estiu, sense oblidar l'arribada de les festes majors, concerts, gegants...
Ens vam reunir a la zona de l'ADF per encendre la foguera de Sant Joan. Feia una nit esplèndida; més ben dit, una mica fresqueta, de manera que el foc va anar la mar de bé. El Marcel estava preparat amb la manguera no fos cas que alguna gúspira es deviés!
Després vam anar fent cap al frontó. Allà el Centre Cultural i l'AVA havien muntat el sopar de Sant Joan. El menú era: coca en recapte, pollastre a l'ast amb patates de xurro, i coca de Sant Joan i cafès.
La segona part de la nit la va encetar el Duo Luz. Ens van oferir un munt de cançons per fer la nit més alegre i amena, al ritme del cava que no deixava de circular pels nostres gots.






Entre una cosa i l'altra hem anat a dormir quasi bé a les cinc, fent tititus al frontó. Esperem que d'alguna manera en haguem renovat amb el foc de Sant Joan.


L'Endemà, a ca la Rosita, ens hem reunit per celebrar el Sant Joan amb els Joans de la casa. Hem tingut de menú una amanida de pasta, llom al forn amb patatetes i coc emblanquinat; i com no amb cava! Mmmmm!