APARTATS

14 de juny 2010



Salou ja és un bullir de gent! Cert que era diumenge però les platges i els carrers de la ciutat fantasma de Salou platja (fantasma perquè només hi ha gent i vida a l'estiu) anaven plens de domingueros i estiuejants. A aquestes alçades ja es pot veure de tot: joves que beuen pel carrer, gent de mitjana edat i els típics aragonesos vellets que venen de juny a octubre i es fan els amos de la ciutat costanera. Observant l'ambient he notat un augment progressiu de botigues de paquistanesos, que et persegueixen potser més que altres anys per consumir i que els preus no han baixat massa.
Per no faltar a la tradició hem dinat a l'Aragon. Allà el menú sempre ha estat anti-crísis: 9,90€; diumenges inclosos.

CONCERT A LA PRIORAL DE SANT PERE 130610




El plat fort venia a la tarda a la Prioral de Reus. Hem estat testimonis d'un concert magnífic a càrrec del Cor de Barcelona Chamber Choir dirigit per Joan Martínez amb Josep M.Mar Bonet a l'orgue. Quin instrument tan majestuós! Ha començat el concert amb una introducció que ha fet tremolar les ben posades pedres de l'església; especialment quan sonen els sons més greus. Acte seguit ha fet entrada el Cor davant de l'altar de Sant Pere. Han cantat a capella set peces de les que destaco Colligaverunt oculli mei de Luis de Victoria, el Salve Regina de Poulenc i l'Ave verum de Saint Saens. De nou l'orgue ha pres la iniciativa. Després ha tocat i cantat a l'unísson l'orgue de la ma del mestre Mas i el Cor. Ha estat especialment emocionant l'Allelluia de Haendel.
Entre els aplaudiments de la gent que omplia els alts bancs de la Prioral, han baixat el protagnistes tots plegats i han pujat a l'altar per saludar els assistents, deleitant-nos finalment amb dues cançons precioses més.
Molt, molt, molt recomanable!
Ara el proper concert sera el dia 1107 a les 20 hores a càrrec d'Olimpio Medori. No us ho perdeu! Iblama