APARTATS

4 d’oct. 2010

DE L'AVELLANA A L'AIXÀVEGA 2909, 01-021010


CAMPANYA AVELLANA 2010 ______________________



Hem passat dos dies esplèndits al mas plegant avellanes, amb bones temperatures i amb uns bons dinars. El dimecres carnnnnnnnnn a la brrrrrrasa i el divendres ensaladilla i popets! Mmmmm! Només per això ja paga la pena anar-hi! jejejeje! A més va pujar ma mare i va plegar avellanes. Vam collir pometes, vam anar a veure l'hort amb mon tiet i la vam fer petar una llarga estona, analitzant la situació actual o parlants dels maleïts porcs senglars que ho devasten tot.

LLANGOSTINADA ALS RACONS I BARRACONS A MONT-ROIG 011010 ___________________________________________



A la nit teníem sopar de gala als racons. Vam preparan un excel'lent sopar a base de gambes, llangostins, sépia i musclos. Tot cuinat pel Joan a la brasa. De veritat que canvia totalment de fer-ho fregit. Llunt i per sempre enterrades em sembla que quedaran les fritangues fastigoses que alguna que altra vegada hem menjat a la costa.
Amb l'estómac ben plè, a punt d'esclatar, vam fer cap a Mont-roig. Allà, al pavelló, es feien les Barraques. Les diferents entitats del poble tenien una barraca on venien la seva beguda i on podies informar-te del que feien. Al mig l'escenari on es van dur a terme els concerts tant dissabte com diumenge. Del divendres en destaco l'estimat Ariel Santamaria i els seus temes picantons sobre el país, la política i les dones. Per cert, molt mal acompanyat com sempre pel Pirata, el qual va fer una apologia de la droga.



ARRÒS A L'AIXÀVEGA I ANIVERSARI DE LA MÒNICA VALLVERDÚ; SENYORA DE SANGENÍS 021010 __________





Com sempre ve molt de gust anar a l'Aixàvega; un raconet del món preciós. Hi vam anar coincidint amb l'aniversari de la Mònica, i ho vam celebrar amb les Nenes de Reus. Per molt que tinguin fills per seguirant sent les nenes de Reus. El repte era fer una paella en honor a l'amfitriona. I si, malgrat, malgrat, malgrat... el Pep i jo, seguint la xuleta de la Tieta, la vam fer; i el cert és que tampoc va quedar tan malament; potser poca sal. I així vam arribar a les postres amb coca de Mont-ral i coc excel·lent que ens va preparar la Xell.
Més tard vam anar caminant fins a Mas Sistaré. Des d'allà es pot contemplar una vista bonica . A l'esquerra hi queda elevat Mont-ral i a la dreta l'Aixàvega.
Un dia dels d'abans, on vam estar bé i vam menjar bé! De conya! Iblama