APARTATS

25 d’oct. 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011

CAMPIONAT DE LLIGA
Saragossa 0 - Barça 2 (Messi)
El millor del partit: la solvència defensiva i la versatilitat en els canvis de posició dels jugadors.
El pitjor del partit: la manca de punteria de Villa.



La Crònica ________________________________________________________
El Saragossa tenia clar com tenia que sortir per plantar cara al Barça: pressió i rascar. Poc a poc van anar perdent intensitat i amb els canvis -sobre la marxa- que va fer en Pep vam poder tirar el partit endevant. Alves i Iniesta en van ser els dos exemples constants. Aquesta és una virtut que tenen els nostres jugadors; poder canviar de posició sense perdre un alt rendiment. Ambdós jugadors van fer un bon partit indepentment de missió puntual que els encomanaven. També va fer una bona aportació Piqué amb les seves -cada vegada més habituals- incorporacions a mig camp. Permet acumular un jugador més de passi al mig i això sempre multiplica la fluïdesa en el joc.
El primer gol el va fer Messi (0-1) gràcies a una jugada magistral de Villa que no només va arrossegar els defenses cap a ell sinó que a més va deixar l'argentí sol davant el porter. Vam necessitar set ocasions per fer el gol; masses. Si fóssim capaços de tenir més punteria els partits acabarien amb resultats d'escàndol. Al començament de la segona meitat van expulsar Ponzio per fotre un cop sense pilota a l'Àlves. Una vegada més notar la injustícia del futbol. Àlves, que va ser l'agredit, va ser xiulat fins al final de partit, com donant a entendre que ell havia fingit en l'expulsió. El món al revés!
Després d'una jugada emarbussada Messi hi posava llum amb un nou xut que suposava el segon gol i el final del partit pràcticament. Els aragonesos no van xutar a porta. Aprovat! Iblama