APARTATS

8 de juny 2009

NO HE ANAT A VOTAR!!!!!


I no ho dic amb orgull sinó amb ràbia i impotència. Ja les darreres eleccions em va costar molt, però hi vaig anar. Ara m'he decicit definitivament a no anar-hi, després de no perdre'm cap votació des dels 18 anys. I pel que he vist amb els resultats, no he estat l'únic. És una manera digna i lícita de donar a entendre als nostres polítics que NO ENS SENTIM REPRESENTATS PER NINGÚ D'ELLS. La gent que ha anat a votar no ha arribat ni al 50%. Això vol dir que hi ha pràcticament un 60% que no comparteix res dels que veu a Europa actualment. Ah! jo no sóc partidista com alguns que voten sense mirar ni tenir en compte que els seus partits han fotut el ridícul. Potser si els castiguessin reaccionarien!
Evidentment passo olímpicament del PP. Dissenteixo de pactes post electorals i tripartits mentiders i falsos. Com pot ser que el senyor Romeva (Iniciativa-Verds)digui que al nostre país no es duen a terme polítiques ecològiques adequades i que ells són l'única alternativa. Però ninots si també vosaltres en formeu part d'aquest govern! Es deuen pensar que som idiotes. Com poden fer campanya per separat els membres del tripartit si estan governant conjuntament Catalunya? Indignant! I ja no entro amb el tot el tema de l'Estatut ect No m'agrada l'actitud en determinats moments de CIU i de la resta crec que aporten idees moltes d'elles bones però només fan que dividir i no sumar. A més m'he llegit els diferents projectes que presetaven cadascun d'ells. Aquesta és l'Europa que volem? Jo no la vull i com més va menys m'hi sento identificat. Compte! Comparteixo la idea d'Europa però l'Europa de les regions no la dels estats. Ens parlen de lliure comerç i ens menteixen. Com pot ser que a Espanya o a Catalunya es comprin productes a fora abans que a els de casa nostra? Passa amb la fruita seca, amb la fruita, amb la carn, amb el peix... Les empreses marxen d'aquí i se'n van a llocs més econòmics. I així podríem anar dient. Ah! I de la crisi què? No dèien que la UE es creava -a part d'evitar guerres i altres motius- per no haver de dependre d'una gran potència com els Yueseis? Doncs noi! Quan ells ploren nosaltres ens suicidem! Aquesta és la Europa que volem? On és el català a Europa? Com diu el Vidal-Quadras, i té tota la rao -per molt que em pesi-, el català serà a Europa si Andorra entra a la UE. I la gran ERC on és? On és la defensa del català i del nostre país i de les nostres tradicions. Ara es veu que, per directiva europea, ja no podrem ni fer correfocs. En canvi arreu es maten "toros" i la gent es vanagloria de grans "faenas", i es venen revistes. Allà no es fa mal! Llàstima pel Jonqueras que em sembla un tio amb idees.
En definitiva! Sí he preferit està al sofà mirant el bàsquet i després donar una passejadeta per Colldejou i anar al bar a fotre'm un gelat abans que anar a Reus a votar a tota aquesta trepa de... O es canvia la política i s'apropen als ciutadans amb mesures que ens poden interessar o la gent anirà passat de totes les mogudes electorals. Tornem-hi! La reflexió ha de ser molt gran: hi ha hagut més gent que no ha anar a votar que gent que si que hi ha anat. Polítics penediu-vos la culpa es vostra. Sigueu humils i reconegueu l'error. No heu arribat a les cases catalanes, espanyoles ni europees! Feu les coses bé! Jo de moment us he perdut tota la confiança! Reivindico el dret a no votar com a senyal de protesta contra tot el que fan els que es consideren els nostres representants! I no posaré cap foto de polítics sinó que posaré una imatge que em dóna molta pau: observar animalons tranquils dormint o jugant en plena explosió de la primvera! Iblama

3 comentaris:

ricderiure ha dit...

hi havia lumenus 30 paperetes de partits diferents a qui votar... tenir en compte només els cinc partits "de sempre" és una dictadura...
aquesta democràcia electoral està venuda a uns pocs partits i vetada als nous que poden canviar el panorama...
tot està montat per que es parteixin el pastís sempre els mateixos...
o sigui que per que no votar;
els antitaurins.
els anticapitalistes
els ecologistes radicals
els humanistes
els frikis...
o tants d altres...

Iblama ha dit...

Hi ha moltes idees i molt interessants i segur que n'hi ha d'altres que són bestieses. Massa oferta no vol dir que el producte sigui bo. Aquests partits "minoritaris" si volen arribar a més gent només tenen la via de la integració en partits més grans. Només així les bones idees poden arribar a tothom. Evidentment defensant, si és coherent, el que pensen. Animu!

JJMiracle ha dit...

Ara, si te'ls escoltes tots han guanyat i aquestes eleccions han estat un èxit (un èxit de l'abstenció, és clar).