APARTATS

18 de gen. 2011

L'ÀLBUM DEL CAP DE SETMANA DEL 14, 15, 160111 _









CAP DE SETMANA 14, 15, 160111

DIVENDRES 14

Amb mon pare va manar al maset a plantar faves i alls. Ens va fer un dia primaveral malgrat que al matí una mica de gebre cobria els camps. Més tard em vaig entretenir a esporgar una mica els avellaners del costat del mas i els ametllers, mentre cremava la rama sobrera i la fullaraca.

A la nit vam anar de guateque amb el Martí i la Maika al Tubo. Allà mateix vam acabar prenent unes copes amb el Luis Ángel; uns magnífics xupitos d’aigua ardent!

DISSABTE 15

Reconec que vaig tenir una mica de ressaca matinal que amb les hores es va anar dissipant. Vam anar a dinar a Colldejou i després de dinar amb el Ricard i l’Albert vam anar a conèixer l’hort ecològic del Ric; quina passada! A veure si ben aviat el puc ajudar a tirar-lo endavant! Em sento com un nen amb botes noves!

Havent sopat ens vam avançar a l’efemèride de l’endemà i vam convidar a diversos amics a menjar coc a Lo Corral i beure cava. Són aquells moments en els que et sents súper a gust i que t’agradaria aturar el temps, i on se sol arreglar el món!

DIUMENGE 16

No ens vam llevar massa tard. El dia va néixer emboirat tot i que la boira poc a poc es va anar desfent. Aquest dia la Xell va fer 34 anys; quin escàndol! Vam anar a celebrar-ho caminant una estoneta pel vell camí de Colldejou a l’Argentera que recentment el Consorci de la Serra de Llaberia ha restaurat. Al Xelo’s ens va acabar d’entrar la gana, abans d’anar a celebrar a casa de la Rosita l’aniversari de la Xell. Com sempre de menjar n’hi va haver massa! Finalment, la Xelleta va bufar les espelmes del pastís de xocolata que la Rosita li va fer en honor seu. La nit la vam acabar al Batan reben la felicitació de mons pares. No podíem anar a dormir massa tard ja que l’endemà calia matinar de valent ja que la Xell i la Raquel han marxat d’intercanvi a Letònia. Quin fred!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moltes felicitats i que sàpigues que et trobo a faltar! Iblama

2 comentaris:

zel ha dit...

Felicitats! Moltes felicitats!

ricderiure ha dit...

tituuuu!
força hort!!!