Dépor 0 - Barça 4 (Villa, Messi, Iniesta, Pedro)
El millor del partit: Messi.
El pitjor del partit: la primera part una mica massa ensopida.

La crònica _________________________________________________________
La primera part va ser força ensopida. Veient la banqueta quedava clar que el panorma canviaria radicalment a la segona part. El Barça no va fer anar la pilota amb la suficient velocitat com per sorprendre el Dépor. De totes maneres la possessió va ser escandalosa: 20% per 80% nosaltres. El Dépor en tot en partit no va xutar fins al final quan Valdés va treure de manera excepcional una pilota d'Adrian. Va costar obrir la llauna. No va ser fins que Messi va assistir Villa el qual va trencar el fora de joc i va batre Aranzubia per sota les cames (0-1). Abidal va marcar per segona jornada consecutiva però li van anular el gol per un dubtós fora de joc. A la segona part les coses van canviar notablement. El Barça va fer circular amb molta més fluïdesa la pilota de banda a banda, fent recular l'equip rival. En una falta directa Messi feia un golarro per l'escaire (0-2). Llavors ens vam relaxar una mica, tocant la pilota i coneixedors que érem molt i molt superiors. Iniesta va fer el tercer amb un xut creuat amb l'esquerra (0-3), sota l'ovació del públic. I finalment el marcador el va tancar Pedro, de nou amb una passada magistral de Messi (0-4). Podíem haver-ne fet més però el cert és que vam deixar d'apretar l'accelerador sobretot amb l'entrada de Bojan, Affelay (que apunta bones formes) i Thiago. La vam anar tocant fins que l'àrbitre va xiular el final. Iblama