APARTATS

3 de gen. 2011

CAP D'ANY 2010


LES IMATGES DE LA NIT MÉS CURTA DE L'ANY _____________________________________










Afegeix una imatge



LES DARRERES HORES DEL 2010 I LES PRIMERES DEL 2011 ________________________________

Potser les coses estan canviant. Feia molts anys que celebràvem el cap d’any a Porrera, ens reuníem tots els amics de sempre... Enguany les coses han anat una mica diferents! Hem gaudit del cap d’any a Colldejou i dels amics de sempre només en queda una engruna en la persona del David i Jo, que ens mantenim fidels. El més positiu però és que hem conegut gent nova, hem estat plegats -els que hi hem volgut estar- i ens ho hem passat bé. I a més ja som a l’any nou!

La vetllada va començar ben d’hora ja que ens vam haver d’encarregar de muntar la barra a la sala de ball. El dia no acompanyava massa. Després, ja a la tarda, ens vam anar reunint per acabar de preparar els sopar. És un dia que convida a estar recollidet a casa, al voltant de la taula, amb la gent que estimes i amb un bon sopar i un bon beure. Aquest any ens vam reunir la colleta a casa de la Rosita. En total vam ser divuit persones. De primer vam fer un pica-pica -potser un xic extens- a base de canapés, coques, truites i pastís de cap d’any! Riquíssim! De segon teníem picantons (pollastres petitets) amb patates al forn! Bufff! I com no de postres pinya i torronada variada. El moment àlgid va arribar amb l’ampolla de cava que ens vam polir de dos litres. Vam tenir temps fins i tot de fer una bona sobretaula. Cap a tres quarts de dotze vam anar cap a la plaça; de fet era una espectacular plaça, i és que hi havia un munt de gent disposava a acomiadar el 2010 i donar la benvinguda al 2011. L’Ajuntament va obsequiar els nombrosos assistents amb cava i raïm. A les dotze en punt la gent de manera atrafegada va començar a menjar-se el raïm així que anaven tocant les campanes. I res, que en qüestió de segons vam abandonar el 10 i vam donar la benvinguda a l’11 amb una forta cridòria i entre la sorollada d’una forta traca. Poc a poc, entre brindis i bons desitjos, la gent va anar felicitant-se. Enrere quedava un any amb moltes cares –suposo que com tots-. Per uns serà un any difícil d’oblidar; per altres serà oblidar-lo quan abans millor; és el que té aquesta vida!

Cap a les 12:30 hores vam anar fent cap al Casal, allà la Colla de Gegants i Grallers de la Mola va organitzar la revetlla de Cap d’any. El Dj ens va obsequiar amb una primera part amb cançons més patxangueres i de ball i una segona part amb música més per al jovent. S’agraeix la feina feta per la Colla i donem les gràcies a l’AVA per la seva col·laboració en la festa. I evidentment, gràcies a tots aquells que d’alguna manera hi vau participar. Ara només queda viure l’any i intentar passar-ho el millor que puguem. Bon any 2011. Iblama


*Altress Imatges a:

http://blocs.tinet.cat/blog/lo-collet-digital/category/530/general/2011/01/03/cap-d-any-2010