APARTATS

3 de maig 2011

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011



Les imatges de l'eliminatòria



LLIGA DE CAMPIONS (semifinals tornada)
Barça 1 (Pedro) - Madrid 1
El millor: Xavi i el retorn d'Abi.
El pitjor: les sospites que ens han llençat a sobre.

La crònica __________________________________________________
Bé, després de la gran decepció de la copa del Rei als culés ens ha tornat l'alegria. La gent ha estat el 12è jugadors amb el seu suport constant. Hem patit per moments ja que el Madrid fa por però al final ens hem endut el gat a l'aigua. Quan a la tarda hem descobert l'alineació reconec que m'ha fet por. El Madrid té molts bons jugadors. Ara el plantejmant que acostumen a fer els blancs, sobretot des del 5-0 de la lliga, ha fet que els blancs ens tinguessin una por immensa. A la final de la copa els hi va sortir bé però en la resta no. Si comptem els 5 enfrontaments Barça - Madrid tenim que el Barça ha fet 9 gols mentre que el Madrid n'ha fet 3. -"No hace falta decir nada más"-.
Avui hem fet un partit molt seriós. Hem sabut estar damunt del camp tot i que en alguns moments hem volgut fer algun toc de més a mig camp i hem perdut pilotes innecessàries. En una d'elles ens han fet el gol de l'empat. Primer s'havia avançat Pedro. Valdés ha tret de porteria habilitant magistralment Àlves que li ha passat a Iniesta i aquest ha fet un passi brutal a Pedro que l'ha controlat fent el gol (1-0). M'ha agradat especialment quan el nostre equip ha sabut recolzar-se en curt amb passades ràpides desequilibrants. Hem fixat una vegada més Villa i Pedro a la banda per crear més espais i especialment a la primera part hem creat diverses ocasions claríssimes que Casillas ha tret magistralment. Al mig, entre línies, Messi ha sabut navegar tot i que no ha reexit del tot, sempre amb l'ajuda d'un brutal Xavi i un magistral Busi. Darrere els dos centrals hab fet un bon partit, anticipant-se als rivals. Vull fer una menció especial per Puyol, sempre que és a l'equip em sento més tranquil. I l'altra menció la vull fer per Abidal. El recuperem i ànims!
Finalment vull dir que per fi s'acaben el Madrid Barça. Si us plau; mai més. Han estat esperant qualsevol cosa per crispar, mentir, falsejar i manipular. Els àrbitres -com els jugadors i els entrenadors- s'equivoquen. Són ésseres humans i la gent futbolera sap de la dificultat de la seva tasca. Jo no crec que hi hagi intencionalitat en les intencions preses. Tota la campanya que s'ha llençat des de Madrid és per tapar el fracàs d'un projecte que ha costat 400 milions d'euros als blancs i que tot i els diners només han pogut guanyat la copa del Rei. La nostra victòria d'avui és una victòria d'uns valors i d'una manera de fer i de ser. El Madrid té la seva i nosaltres tenim la nostra i ara per ara els hi passem la mà per la cara: Barça 9 gols Madrid 3. Visca el Barça i ara a ser campions de Lliga com més aviat millor i a preparar la final de la Xampions. Iblama


Imatge plaça Prim a la matinada. JMMartí