APARTATS

12 de maig 2011

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011






CAMPIONAT DE LLIGA
Llevant 1 - Barça 1 (Keita)
El millor: que som campions de lligaaaaaaaaaaaaaaa!
El pitjor: -

La Crònica _________________________________________
Poca cosa es pot jutjar en aquest partit. La primera part encara ha valgut la pena. El Barça ha tingut la pilota i s'ha acostat a l'àrea rival. En una d'aquestes Keita s'ha avançat en el marcador (0-1). Després en una errada clamorosa de Piqué ells ens han empatat. Aquí s'ha acabat tot, a la segona part ambdós equips, exceptuant el primer quart d'hora, s'ha passat la pilota a mig camp sense cap mena d'intenció. A als dos els valia l'empat; al Llevant per salvar-se i al Barça per guanyar la lliga. Campionsssssssssssssssssss!

La reflexió ____________________________________________
D'entrada felicitar el meu equip -el Barça- per haver permès que gaudíssim un any més del millor futbol del món. Al nostre estadi hem vist els millors defenses, el millor o el segon millor porter, el millor mig camp i la millor davantera. Hem vist com l'equip era un equip i s'ajuntava i feia pinya en els moments més delicats, com per exemple en la final de la Copa del Rei en la que el Madrid la va decidir en un detall. Hem tocat la pilota, hem jugat ràpid, hem combinat, hem marcat gols, hem golejat... En definitiva, hem estat els millors. El més important és que hem donat tot tipus d'arguments per superar els de blanc. En canvi -ara jo es pot dir- només han utilitzar mentides i confabulacions per justificar la seva pobresa i rancietat. Avui veia el Llevant i pensava, clar ells juguen d'aquesta manera perquè no tenen res més però els mandrils amb tot el que tenen són massa miserables! Com he dit altres vegades els 5-0 de l'anada els va fer molt mal. Va tapar la BOCASSA de Mou i ha fet jugar el seu equip davant nostre com un equip de segona.
Dir que els culés ens sentim molt orgullosos del nostre entrenador i dels nostres jugadors, i que de la mateixa manera que els hem animat durant els moments difícils ara els felicitem. Gràcies per l'esforç que heu fet i gràcies per sobreposar-vos a les mentides i a les campanyes que han arribat des de la capital. Ells que es quedin amb la seva merda que nosaltres ens quedarem amb la 21ena lliga.
I un any més n'hem gaudit amb el Martí primer al Flaps i després hem rematat la festa al Tubo amb el Luis. També ho hem celebrat amb els companys del Zara i hem anat a la plaçam Prim per veure l'ambientillo. Ha esta bé però ja no és el que era. Pot ser que la gent aquesta lliga ja la tingués gola avall però per mi té molt mèrit i més sabent que hem superat amb excreix el projecte de 400 milions d'euros de Flo. Només cal veure el parcial de la Lliga: Barça 6 - Madrid 1. Hi ha color? Només els cecs poden deixar-se enganyar per l'estatègia mourinhiana. Allà ells amb les seves mentides. Nosaltres només sabem una cosa: que som els millors de la lliga i els més regulars!
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYAAAAAAAAAAAAA! Iblama

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què es sent "essent" un fanàtic o una fanàtica?

Anònim ha dit...

Què es sent "essent" un fanàtic o una fanàtica?