APARTATS

25 de nov. 2013

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola                   
MARCADOR: Barça 4 (Iniesta, Cesc, Pedro i Alexis) – Granada 0.
TÒPIC/TÍPIC. De més a menys.
EN VERD: Iniesta (pel lideratge), Sergi Roberto (com a revulsiu) i Adama (com a sensació).  
EN VERMELL: una nova lesió d’Adriano.
EL DE NEGRE: Correcte. Encert en els penals i l’expulsió.
LA CONTRA. Vam començar amb una intensitat inusual en aquest equip –que com el seu entrenador argentineja en lentitud i confusió- però ens vam diluir com un sucret al cafè. Amb un equip que no convida a masses alegries vam aguantar l’escomesa i vam guanyar clarament; però res més. La sensació és que vam anar baixant de marxes en comptes de pujar-les o mantenir-les. Es va notar més clarament quan en el tram final van entrar Sergi Roberto i Adama i van revolucionar el partit. Quan l’equip sembla estar més enrarit tenim la sort que Alexis està que se surt.
A LA CAVERNA. Estem d’acord en una cosa: que la lliga està adulterada. Hi ha un munt d’equips espàrrings que estan allà perquè mira. Està clar que la cosa està entre tres equips i així seguirà fins a final de temporada. A primera divisió hi ha equips que no tenen categoria suficient per ser-hi: Almeria, Getafe, Granada... Per què no es redueix la lliga a menys equips i que aquests siguin més competitius?
Dijous passat a Punto Pelota, Gallardo va anunciar que Messi no seguiria al Barça l’any vinent. Per molts milions que ens donin jo crec que no té preu. Esperem que s’equivoqui!.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO