APARTATS

16 d’oct. 2016

BARÇA 4 - DEPOR 0. CF: LLIGA. JORNADA 8


CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola. Jornada 8.
2. RESULTAT. BARÇA 4 (Rafinha 2, Suàrez i Messi) – Depor 0.


3. EL CONTEXT. Cap de setmana del ral•li Catalunya, que han suposat una nova victòria d’Ogier, amb les carreteres de mig camp de Tarragona plenes de xusma i incívics ocupant trossos i finques i embrutant a tort i a dret. Aprofito per reivindicar el NO al ral•li.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Tornada de Messi tres setmanes després de lesionar-se. Arriba i marca! Per setena vegada consecutiva no ha convocat a Aleix Vidal. Partit després d’una aturada per partits de selecció amb conseqüències negatives en forma de lesió per Barça. Aquesta vegada ens n’hem sortit bé.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Rafinha, pels gols i el bon posicionament damunt del camp. S’està consolidant amb mig ben poblat.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Masche. No està fi aquest noi darrerament.
-5.3. L’INDULTAT. Neymar, per l’energia i força amb la que juga i ahir per les assistències.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Sense massa problemes.
5.4.2 DEFENSA. Complidora. Tampoc va ser massa exigida tot i jugar amb defensa de tres.
5.4.3 MIG. Bona cohesió entre els tres tot i que a vegades queda en inferioritat. Busi necessita descansar ja.
5.4.4 DAVANTERA. Destacar la recuperació de Messi i la bona entesa entre els de dalt. Alcàcer va integrant-se tot i que segueix gafe de cara a porteria.
-5.5. L’ENTRENADOR. Sense massa complicacions. Hauria hagut de fer descansar Busi i més amb els partits que venen. Va plantejar un 3-5-2 i li va sortir bé. Amb mitja part va tenir el partit resolt.
6.EL RIVAL. De segona i poca cosa més a dir. Perquè acumulis molta gent al darrere no vol dir hagis de jugar millor al darrere. Mentalitat pobra. Amb el primer gol es van ensorrar.
7. L’ÀRBITRE. Encertat. L’expulsió es correcta.
8. A LA CAVERNA. Golejades i victòries de tots els de davant que fan evident l’enorme diferència entre el grupet dels millors i la resta. És una pena que no es plantegi una competició amb menys i millors equips.