APARTATS

3 d’oct. 2016

CELTA 4 - BARÇA 3. CF: LLIGA. JORNADA 7.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2. RESULTAT. CELTA 4 - BARÇA 3 (Piqué 2 i Ney).



3. EL CONTEXT. Primer cap de setmana d’octubre.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 400 partits d’Iniesta amb el Barça. Felicitats! El Celta és la bèstia negra de l’etapa Luis Enrique. Primera derrota sense Messi.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Piqué pels gols, la implicació i la solidesa que aporta.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Busquets. Per les pèrdues inútils de pilota al mig.
-5.3. L’INDULTAT. Iniesta, perquè ha posat l’empenta i l’ordre que ens ha faltat a la primera part.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Horrorós. Mal posat en els gols, no ha aturat ni una pilota decisiva. Ha estat malament amb el peu i ha regalat un gol quan millor estàvem nosaltres.
5.4.2 DEFENSA. Ha fet figa la part esquerra amb Matieu i Alba. No ha estat un bon dia pels laterals.
5.4.3 MIG. Despoblat. Ens han creat superioritat i ens han rebentat.
5.4.4 DAVANTERA. Només ha estat a l’alçada Neymar. Partit nefast de Suàrez i Rafinha a la banda.
-5.5. L’ENTRENADOR. Tossut i a la seva. Hem de posar un mínim de 4 paios al mig sinó naveguem contra aquests equips. Encara no ho veieu? Si convé juguem amb tres defenses o només amb Neymar davant però necessitem una segona línia poblada. Busi necessita gent que l’ajudi a treure la pilota. Ens guanyen al mig sempre. Ja tocava que donéssiu llibertat a Piqué. Ja feia dies que reclamava pujar a dalt amb més soltura. De cinc remats que ha fet en els dos darrers partits, tres gols.
6.EL RIVAL. Molt ben treballat, amb un porter normalet i una línia defensiva contundent a la que li falla la sortida de pilota. El mig es desviu en la pressió i les ajudes. I davant en Iago és immens. Van a córrer i no els hi desagrada la pilota. Bones virtuts! A la segona part s’han ensorrat físicament. Si el Ter no l’hagués cagat estic segur que haguéssim remuntat.
7. L’ÀRBITRE. Permissiu i errat. Al segon 30 havia de mostrar targeta al lateral i no ho ha fet. El penal l’encerta i llavors treu tarja al jugador, que hauria d’haver estat expulsat. Després el mateix jugador comet un altre penal que no s’ha xiulat a Neymar. Hauria d’haver descomptat més temps.
8. A LA CAVERNA. Quart empat del Madrid i segona derrota del Barça, que queda a dos punts, ocupant la quarta posició Líder passa a ser-ho l’Atlético de Madrid, amb només dos gols en contra.