APARTATS

21 de nov. 2016

BARÇA 0 - MÀLAGA O. CF. LLIGA: JORNADA 12

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2. RESULTAT. BARÇA  0 – MÀLAGA 0.


3. EL CONTEXT. Jornada després de partits de seleccions perjudicant de nou el Barça. 7 punts perduts ja al Camp Nou. El pitjor inici en 13 anys.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Alcàcer segueix ‘gafat’ davant el gol. Ahir va estar 30 minuts sense tocar pilota. Crea més perill Piqué que ell. Suposo que li cal més temps per adaptar-se a la posició i l’estil. Els tindrà?No oblidem el temps d’adaptació que va necessitar Villa o Suàrez fins a destapar-se.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Neymar, pel lideratge i el desbordament del que és capaç una i una altra vegada.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Comentat ja Alcàcer, el pitjor Digne. Recordeu Grimaldos? Era el lateral del B i el vam deixar escapar. No sé perquè no es dóna oportunitat als nois de la pedrera.
-5.3. L’INDULTAT. Piqué. El seu lideratge és indiscutible. Ni es va notar que sortia d’una lesió.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Sense feina.
5.4.2 DEFENSA. Solvent. Bona entesa entre Piqué i Masche. S’ha de dir però que tampoc va haver-hi una gran exigència.
5.4.3 MIG. Lent. Farragós. Falta brillo i arriscar-se sinó costa molt. Sense màgia i invenció el mig cau en una mena d’ofuscació que alenteix i espesseix l’equip. Manquen xuts de fora l’àrea per desencallar les defenses. Possessió infructuosa!
5.4.4 DAVANTERA. Hauria estat millor que Rafinha s’hagués ficat a reforçar el mig i no jugar d’extrem a banda canviada. En comptes d’obrir el camp el saturem el centre de l’atac. Tant costa de veure Unzué i Enrique?
-5.5. L’ENTRENADOR. Els canvis no van aportar gaire cosa. La millor decisió va ser posar Piqué de davanter. Alba va obrir millor el camp, això si.
6.EL RIVAL. Amarretegui. Massa premi pel que va aportar. Ordre en defensa amb un 5-4-1. Amb Sandro al davant a veure que pescava. Continua el gafe de Kameni. Al Barça li costa molt fer-li gols.
7. L’ÀRBITRE. Bé. Anul•la tres gols al Barça correctament i igualment dues expulsions correctes. Va tenir pebrots de fotre descompte llarg.
8. A LA CAVERNA. El Madrid es distancia, situant-se a 4 punts del Barça. Ho tenim magre. Hem d’anar a Anoeta i després ve el Madrid. 6 punts en joc que poden marcar una lliga. Per cert; la gran notícia del cap de setmana ha estat la victòria del Reus contra el Nàstic per 1-0. Gran Reus!