APARTATS

1 de nov. 2016

MANCITY 3 - BARÇA 1. CF. LLIGUETA: JORNADA 4

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
2. RESULTAT. MANCITY 3 - BARÇA 1 (Messi).


3. EL CONTEXT. Dia de tots sants, recordant la gent que ja no hi és i amb molts tornant de mini pont.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? A la primera part se sentien més els aficionats del Barça que els del Manchester. A la segona els culers segur que volien fondre’s. Sisè gol Messi a Guardiola, 4 aquesta temporada. Passa a ser Pichichi amb 7 gols.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Neymar, els primers 40 minuts, perquè cada vegada que tocava la pilota era elèctric.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Rakitic. No ha aportat res a l’equip. El canvi havia d’haver arribat molt abans.
-5.3. L’INDULTAT. André Gomes, per donar la pausa necessària a l’equip, tot i que s’ha anat desinflant.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Suspès. Se salva el toc de pilota però es menja el gol de falta. No dóna 100% de seguretat.
5.4.2 DEFENSA. Superada especialment per banda i a la segona part. Ha faltat contundència i lideratge. Umtiti no ha estat a l’alçada.
5.4.3 MIG. Desbordat en la sortida de pilota sobretot. Els passis llargs ham anat bé a la primera part. A la segona ha baixat Messi, per acabar enterrant les opcions. Han perdut pilotes decisives i no han sabut jugar amb criteri sota pressió extrema.
5.4.4 DAVANTERA. Amb el perill habitual estant junts. Perduts a l’estar més separats i amb Messi a mig camp. Error!
-5.5. L’ENTRENADOR. Decebedor. No han sabut reaccionar a res ni ell ni l’Unzúe i s’ha acabat ensorrant en la butaca de la banqueta. Fins i tot hem perdut la possessió de la pilota. La pressió no l’hem sabuda superar; bé, només en el gol. Els exculpa una mica la llista massa gran de lesionats.
6.EL RIVAL. Amb sort, però gran. Ha sabut patir a la primera part i a la segona ens ha superat amb toc, corrent i amb possessió. Guardiola ha canviat a Silva de posició i ha estat la clau i ha tallat la sortida a Busi, desconnectant el nostre mig. Ens ha fet parar bojos. Té molt bons jugadors; pot fer bona feina.
7. L’ÀRBITRE. Nefast. No ha vist les mans d’Agüero en el gol. I no ha xiulat un penal a cada àrea.
8. A LA CAVERNA. Partit indigne del Barça des del minut 38. Així no farem res i menys a Europa. Em consola pensar que l’equip estava massa relaxat. La classificació serà factible la propera jornada o l’altra. El tema està en que tenim massa baixes i davant d’equips grans ens debilitem massa amb poc. I ara venen partits delicats a la lliga. No tinc massa confiança.