APARTATS

12 de febr. 2017

ALAVÈS 0 - BARÇA 6. CF. LLIGA: JORNADA 22.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 22.
2. RESULTAT. ALAVÉS 0 - BARÇA 6 (Suàrez 2, Neymar, Messi, pp i Rakitic.


3. EL CONTEXT. Enfrontament entre els dos equips que lluitaran en la final la copa del rei. Els alavesos 85 anys després tornaran a disputar una final.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? La lesió d’Aleix Vidal. Per molt que es lamenti el jugador infractor cal dir que l’entrada és criminal. Doncs ni targeta ni res! I això que érem al minut 85. El nostre jugador estarà 5 mesos de baixa.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Digne. Va estar bé en el tall en jugades a boca de gol.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --.
-5.3. L’INDULTAT. Gómes. Va fer un partit molt seriós i va aproximar-se a l’àrea amb perill.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Vital. En va treure dues amb molt de mèrit en uns contra un.
5.4.2 DEFENSA. De menys a més. Després de les escomeses inicials van controlar bé les arribades del rival. Gran mal: la nostra esquena!
5.4.3 MIG. Ben col•locat, amb toc i la contundència exacta quan va fer falta.
5.4.4 DAVANTERA. Decisiva. Les dades parlen per si soles. Ahir van marcar de nou els tres de dalt. Feia temps que no es veia un atac tan demolidor ja sigui en posició o en contraatac.
-5.5. L’ENTRENADOR. Poc va haver d’intervenir ja que els jugadors van fer el que havien de fer: tenir la pilota (66% possessió), van avançar l’equip endavant, recuperant un munt de pilotes letals i sense tenir pietat al davant.
6.EL RIVAL. Pelegrino ha sabut muntar un equip dur en defensa amb alçada i difícil de batre. Tenen una bona preparació física però em va semblar que els hi costava fer ocasions de gol. Sense cap mena de dubte és l’equip revelació de la temporada. En la final un altre gall cantarà. Ahir amb els dos gols culers van abaixar els braços.
7. L’ÀRBITRE. Tot i que a ser un partit net ni va veure l’agressió en tota regla que van fer sobre Vidal. Va deixar jugat massa.
8. A LA CAVERNA. Tot segueix igual al capdavant de la taula. Ara entrem en els partits clau de la lliga. Veurem quin equip reacciona millor davant la pressió de les diferents competicions.