APARTATS

5 de febr. 2017

BARÇA 3 - BILBAO 0. CF. LLIGA; JORNADA 21.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 21
2. RESULTAT. BARÇA 3 (Alcàcer, Messi i Aleix Vidal) – BILAO 0.


3. EL CONTEXT. Cap de setmana de la Candelera i sant Blai. Per part de l’Atlètic, en el dia pel càncer, celebrar la tornada del jugador Yeray Alvarez després de superar un càncer de testicle.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? L’animació constant per part de l’afició culer. El primer quart d’hora l’afició blaugrana ha deixat notar el seu malestar pels darrera arbitratges dolents en contra de l’equip. Rafinha ha rebut un cop al cap de Ter que l’ha fer sagnar aparatosament. Piqué no ha sortit a la segona part per una sobrecàrrega. Messi ha estat canviat i ja a la banqueta s’ho ha passat d’allò més bé amb Suàrez.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Messi. Golàs fet avui. Duu 16 gols en 16 partits i ha marcat 18 gols en els darrers enfrontaments contra el Bilbao.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Matieu. No aporta res a l’equip i sol descol•locar-se.
-5.3. L’INDULTAT. Aleix Vidal. Ha pujat bé la banda i ha rematat 3 vegades, fent un gol.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Sublim! N’ha tret dues de letals. Amb el peu força bé.
5.4.2 DEFENSA. Descoordinada! I és que fins i tot Piqué se l’ha vist estrany; té una sobrecàrrega.
5.4.3 MIG. Descontrolat. No hem tingut la pilota el suficient com per donar sensació de superioritat. Massa lentitud i poca confiança en jugadora poc habituals de veure’ls junts.
5.4.4 DAVANTERA. La millor part com sempre, amb Alcàcer marcant el seu primer gol en lliga, Messi posant el lideratge i Neymar la màgia.
-5.5. L’ENTRENADOR. Ha fet rotacions però amb més criteri, tot i que el resultat l’ha desquiciat a ell i tot. No hem sabut treure la pilota des de darrere i no l’hem bellugat amb rapidesa i precisió. No hem pogut pressionar com cal i no hem estat agressius al mig. Si hi afegim massa imprecisions i que les línies estaven massa separades, sumem una nova victòria amb un equip fràgil i sense convèncer.
6. EL RIVAL. Bona primera part, de gran. Han tocat i han desequilibrat. El resultat per ells és molt injust ja que han fet mèrits per marcar. No guanyen a fora ni a tiros.
7. L’ÀRBITRE. Podia haver expulsat Piqué per segona groga. I podia haver xiulat un penal a favor nostre. Si més no la jugada ha estat confusa.
8. A LA CAVERNA. Sumem tres punts més però el Madrid es queda sense jugar el partit contra el Celta per les fortes ventades que hi ha a Galícia. Sis punts pendents de jugar contra el Celta i el València que poden ser decisius.