APARTATS

7 de febr. 2017

ATLÉTICO-BARÇA. CF. COPA: SEMIFINALS.

CRÒNIQUES FUTBOLERES ELIMINATÒRIES.
COMPETICIÓ. Copa. Semifinals

ANADA: ATLÉTICO DE MADRID 1 -  BARÇA 2 (Suàrez, Messi).


Partit d’anada de semifinals jugat a Madrid, en la darrera temporada del Calderon en peu. Hem vist, en la irregularitat habitual, les dues cares del Barça. Una primera part excelsa amb tots els ingredients que poden fer del Barça un equip imbatible. Tot també acompanyat per un del pitjors Altéticos dels darrers temps. Com sempre costa molt analitzar que es virtut d’un i demèrit de l’altre. Un partit en el que si el Barça hagués tingut un pel d’ambició més hauria pogut acabar en golejada en els primers 45 minuts. Amb el gol i amb Simeone exercint de capità i entrenador a la banda, hem vist, amb l’entrada de Torres uns ‘colchoneros’ més lluitadors i agressius. Per la tornada Gabi i Neymar, que darrerament està fent bons partits, descansaran per targes.

LO MILLOR. Haver marcat a fora de casa i per partida doble. Hem sortit amb les línies ben juntes amb un Mascherano liderant les recuperacions i amb un trident impressionant. El gol de Messi és per emmarcar però és que el de Suàrez és bestial. Quin jugadoràs! El millor 9 que ha tingut el Barça en els darrers temps. Ens prometen una tornada espectacular. De fet aquests enfrontaments de copa entre aquests meravellosos equips, pels qui ens agrada el futbol, són dels que creen escola.

TORNADA: BARÇA 1 (Suàrez) - ATLÉTICO DE MADRID 1.


Tornada intensa i emocionant de semis de copa. El Barça ha sortit amb un 4-4-2 i la veritat és que li ha costat molt entrar en el partit, concretament 27 minuts. Fins llavors hem estat massa aculats, no hem tingut la pilota i el mig no ha existit. Ells han sortit a pressionar; ho havien de fer! Coincidint amb el seu cansament hem sigut millors, rematant-ho amb un gol. A la segona part no hem estat massa fins tampoc però hem tingut més espais i hem creat un cert perill, fins l’expulsió de Roberto. A ells els han anul•lat un gol de manera incorrecta, Messi ha tirat una falta al travesser, han fallat un penal i al final han marcat. Ens han expulsat a Suàrez i a ells a Carrasco. I com sempre a patir! 5 minuts agònics d’afegit. I a la final per a la que perdem Suàrez i Sergi Roberto.

LO MILLOR. L’afició. Ha animat en tot moment i ha posat aquell punt de pressió que ha calgut. Cillessen. Ha fet un partidàs, traient la majoria de les pilotes que li han xutat.

LA REFLEXIÓ. Aquests tipus de partits són els que fan gran el futbol. Eliminatòries on vas a tot o a res i no perdre’s en fases prèvies i lliguetes televisives per jugar partits sense cap interès. Quarta final seguida de Copa. És una gran notícia per a l’equip, i més tenint la irregularitat que tenen! A més recuperem Iniesta i