APARTATS

26 de febr. 2017

ATLÉTICO 1 - BARÇA 2. CF. LLIGA: JORNADA 24

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 24
2. RESULTAT. ATLÉTICO 1 - BARÇA 2 (Rafinha i Messi).


3. EL CONTEXT. Cap de setmana de Carnaval. Partit que ha servit per seguir l’estela del Madrid una vegada que aquesta setmana ha desaprofitat un dels partits ajornats. Homenatge a Aleix Vidal en la seva recuperació. Els jugadors han saltat al camp amb una samarreta on se l’anima.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Que hem estat valents i hem anat pel partit! Primera setmana de tota la temporada en que l’equip ha pogut disposar d’una setmana per preparar el partit. El camp no estava en bon estat. Darrer partit de lliga entre els dos rivals al Calderon. Nova lesió de Mattieu després d’una entrada criminal
5. EL BARÇA.
-5.1. MVP. Neymar. Ha donat la cara durant tot el partit.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Piqué. No ha estat al nivell que s’espera.
-5.3. L’INDULTAT. Messi, per les assistències i pel gol decisiu. Ha rebut una targeta incomprensible per protestar.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Avui fallon, tot i que n’ha tret alguna d’important.
5.4.2 DEFENSA. Ha faltat tirar la defensa més endavant i ajuntar-se més amb el mig.
5.4.3 MIG. Una mica perdut. Normal! No hi estan acostumats. Ha faltat precisió i pausa.
5.4.4 DAVANTERA. Corrent força perillós tot i que li ha mancat contundència.
-5.5. L’ENTRENADOR. Provant coses noves; ja era hora noi. Cal perfeccionar-ho. Jo segueixo defensant un 3-5-2. Continua fent els canvis tard i malament però. Era una evidència que calia un mig mes poblat i en cap cas tocar a Iniesta i si a Busi ja que tenia tarja.
6.EL RIVAL. És un gran equip i té alguns jugadors brutals però ha perdut aquella força pràcticament insuperable que al darrere el feien quasi imbatible.
7. L’ÀRBITRE. Anul•la bé un gol a Suàrez per falta sobre el porter i dóna el gol de Godín després d’una falta d’aquest mateix jugador. Després s’ha passat l’estona repartint grogues per protestar. Irregular.
 8. A LA CAVERNA. Tot continua igual al davant amb polèmica en les victòries de Sevilla i Madrid. Potser no volen que guanyi el Barça? S’haurà de lluitar molt, ja ho deia el Guardiola. Tot i així crec no guanyarem la lliga ja que la irregularitat condemna els equips i de moment veig més regulars Sevilla i Madrid.