APARTATS

21 d’oct. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

Lliga de Campions


Barça 1 - Rubin Kazan 2


El més destacat del partit en imatges.


24 ocasions hem tingut de les quals 13 han anat entre els tres pals; de les quals 2 han anat directament als pals! Mala sort! No sempre podem estar esperant que guanyarem i que arrassarem. Ja ho havia dit en Pep. I ha arribat el moment d'acotar el cap, reflexionaruna mica sobre el que ha passat i a pensar en proper partit. De cada cent partits un el guanyaria el Rubin de la mateixa manera que ho va fer l'any passat l'Espanyol, i ha ocorregut avui! Què hi farem!






Altrament hi ha tot un seguit de plantejaments i decisons que no aprenem. Com pot ser que juguin Márquez i Piqué junts. Jo penso que han de lliutar i aspirar a una sola plaça ja que venen a ser dues fotòcopies de futbolistes. La toquen bé però són lents. Sabíem que el Kazan vindria amb un tio ràpid al davant, doncs perquè no poses a Puyol, Pep? Com ja deia l'any passat la clau es Puyol i més ara que no hi ha la referència a nivell d'agressivitat que aportava Eto'o. Avui en defensa hem fet aigües entre males passades i errors per manca de velocitat. Al mig camp les coses tampoc han funcionat com Déu mana. El binomi Andrés i Xavi s'ha vist de nou superat per un migcamp rus lliutador i que ha marcat bastant a l'home. Tant costa situar un nou mig campista? Tant costa fer canvis de plantejament sobre la marxa? Noi! A les tertúlies esportives de la Ràdio ningú ha criticat en Pep però jo penso que hi ha moltes coses criticables i millorables. Una altra de elles és per quina rao continua fent els canvis massa tard! Avui hauria estat bé posar en Bojan des de l'inici. Donar-li minuts però al centre, no a la banda i si convé asseure el Messi fins a la segona part. Com per tenir un revulsiu. És que si mires a la banqueta no et queda cap revulsiu! On són les incorporacions enguany? Què no veien que la plantilla era justa? Déu Meu! Si veu que es preferible jugar amb Keita perquè aporta contundència que ho faci. Les segones parts, quan la llauna estigui olberta és el moment de Iniesta, que pot ser un altre revulsiu!






A la davantera tenim un altre dels grans dilemes. S'ha de reconeixer el mèrit de Pedro en els trascendentals gols que ha fet, ara; no pot estar jugant 70 minuts. Crec que és un jugador per entrar a les segones parts, quan la llaura està oberta! No dribla mai i com ja vaig dir un dia sembla la versió 2 de Giuly; pilota enrere i espavilat! No arrisca mai! i nosaltres necessitem tios que arrisquin!

En aquest context l'equip rus -que ha fet un bon partit i ha pressionat molt bé- ha pescat en un rebot del Barça i ha fotut un golarro per l'escaire. Al bar on érem han criticat amargament Valdés. Jo crec que el gol era imparable i que el nostre porter ha fet el que ha pogut també en el segon gol. Estava venut! I així Ibra ha aconseguit reduir distàncies amb un altre golarro dins l'àrea, removent-se com un elefant i creuant la pilota davant del porter!






Destacar que l'0entrenador no ha deixar en cap moment un rosari que duia caragolat entre les mans. Només falta això ara! no podem lliutar contra els elements; pot ser si que la sort que ens ha faltat l'ha tingut el Kasan! Per cert, vaja vaja! Quines pajarraques le russes!

Res doncs que a animar-nos i a no ser tant catrastofistes. Aixó si prenguem mesures sèries per paliar les defiències que tenim. I a veure si l'estimada fortuna torna al nostre costat, només amb ella podrem arribar a ser campions! Iblama