APARTATS

29 d’oct. 2009

UNA ALTRA VISIÓ DE LA LLUITA ORIENT/OCCIDENT

Ens volen vendre la mot en molts dels temes candents que toquen a la nostra societat. Ens le venen des del govern més pròxim al més llunyà i la veritat és que et quedes desconcertat veient i sentint moltes de les informacions que ens arriben. Si tens una mica d'inquietut avui en dia amb internet pot tenir accés a moltes visions dels mateixos temes que et permetran tenir una millor aproximació als conflictes d'arreu.

Uns dels conflcites amb els que segur ens han pres en part el pèl és la lluita constant entre orient i occident. De fet és una lluita més encarnissada entre els EUA i els estats musulmans radicals. Si ens hi fixem no deix de ser una guerra amb unes altres dimensions. Els moviments dels EUA tenen una vessant més de detencions, ocupacions, bombardejos, discursos... mentre que els radicals musulmans opten per la guerra i la lluita constantment a gran escala. Grans atacs en forma d'atemptats imprevisibles i en els que sempre hi plana el nom del seu Déu. Com si ells fossin el braç ejecutor de Déu. Fa fredat!

Doncs bé! en aquest context tenim el discurs d'aquesta psicòloga àrab-americana, Wafa Sultan. Escolteu-lo fa fredat! Té una convicció en el que diu increïble! Segur que veient-lo i escoltant-lo us quedaran algunes coses més clares! Fins i tot l'entrevistador la tracta d'heretge, malgrat tot ella continua exposant el que crec. Molt interessant! Iblama