LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

Copa del Rei
Cultural Leonesa 0 - Barça 2

Els gols del partit

D'entrada un incís. Podrem perdre partits enguany però en Pep ens ha inculcat a tots -club i a l'afició- que tenim un sistema clar de joc i que sabem a que juguem. Podem canviar les peces -jo en sóc partidari en partits com avui- però la maquinària guardioliana funciona. I ja poden buscar temes de crítica els de Onda Cero -com per exemple per què Guardiola no va anar a l'entrega de premis del Marca- que difíciment ens desestabilitzaran. Tal com va argumentar el Pep en aquel moment era més important prepara el partit am vídeos contra la Culturl Leonesa d'avui.

e
El partit en si no a tingut massa història; per no dir gens. Una vegada més en Pedro ha resolt un joc encallat com aquest amb el seu primer gol al minut 40 (0-1). La sentència ha arribat el minut 17 de la segona part amb el segon gol de Pedro a centrada de Jeffren; el qual avui ha provat -crec que desencertadament- de lateral. Hem mantingut un bon maneig de pilota i un bon ritme de ciruclació. Evidentment, si així ho fas, el rival sempre el tindràs lluny de la teva porteria,
Destacar dos casos negatius i dos de positius. El positiu és que ha debutat Gai. Ho ha fet força bé! i que la resta de l'equip s'ha mostrat bastant ben conjuntat exceptuant dos moments puntuals. El negatiu pertoca a dos jugadors que encara no han acabat d'explotar; Márquez -lent i imprecís- i Bojan -desorientat perdent pilotes constantment. Que lluny estan del que van ser! Iblama