APARTATS

18 de nov. 2009

DINAR AL LLOÀ A CA LA MARTA 151109

Del poble del Lloà en destacaria el Perxe antic que passa per sota de les cases i quedes a recer, la plaça de l'esglesiola i evidentment l'església i el Balcó del Montsant, on la vista és impressionant. Si mires direcció a mar al capvespre veus la silueta de les muntanyes com es perd en l'horitzó.





De Colldejou al Lloà. Quina odissea de tombs i tombs.
Vam sortir de Colldejou, vam passar per la Torre. Bufff! Després vam anar a parar a Marçà; encara! Vam enllaçar a Falset amb la carretera que va a Gratallops. Buffffffffff! Tela! I la traca final arriba de Gratallops al Lloà. Per aturar-te i... Sort que ens esperava un bon dinar!
Quina casa que tenen la Marta i l'Albert. És inacabable i gràcies a la tasca de la Marta han pogut conservat uns objectes antics d'evident valor sentimental i alguna cosa més.
Allà ens vam trobar cosins i tiets. Tots! Semblava que havien d'anunciar alguna cosa però al final no van fer cap anunci. Érem una gentada! Hi vam cabre bé! Primer vam fer un pica-pica suculent a base de pizzes artesanals, musclos, amanides, truites, patates i olives. De segon llom al pebre. Molt bo! Amb els postres va arribar la traca final: coc, formatge fresc, parmesà amb codonyat, bombons, ferrerros... Bueffff! N'hi havia per fer una bona migdiada!
Vam fer una bona sobretaula -explicant alguna que altra batalleta- mentre anava decaient el dia! Aleshores va arribar el darrer espectacle de la tarda. Cap a ponent hi havia una posta per llepar-s'hi els dits, fotogràficament parlant. El cel de sobte es va començar a "encendre" amb els darrers raigs de la tarda. Espectacular!
Quan marxaven, entre crits, vaig aturar-me a la carretera del Lloà. La vista del poble amb el cel vermell era impagable. Sort que el viatge de tornada va estar millor. Al final potser tindran rao els que diuen que amb la panxa plena et mareges menys! No ho sé!


Un bonic dia! Iblama

1 comentari:

Gerard Sabaté ha dit...

Quina foto més guapa! Ja enyoro aquelles terres. Per cert, quan vindràs a Girona? Va, truca'm!