LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barça 4 - Mallorca 2

El millor del partit

Des de Porrera vam poder veure una nova victòria del Barça. I mira que l'equip inicial era una mica estrany; una altra de les guardiolades. Va posar un mig del camp molt físic. El tema estava en saber qui bellugaria l'equip amb aquesta estrategia. Certament era precupant. De totes maneres les coses van acabar sortint bé, amb el 4 a 2 final.
Defensivament notar els contrastos chygrynstescus. Aquest noi es capaç de fer bones passades i alternar-ho amb "cagades" de pati d'escola. La resta van fer un partit acceptable. Tot i que Piqué no va poder refusar el córner i va assistir a Nunes en el gol del Mallorca. El mig camp es va mostrar força fluid i mira que el repte era ben complicat de superar. Busquests va aportat bastanta claredat mentre que Touré i Keita es van mostrar més defensius. Hi havia moments en que quedàvem una mica encallats.
Davant crec que molt bé. Henry va obrir l'equip, Pedrito va jugar d'extrem i Ibra va jugar de Kluivert, de boia; pivotant i assistint perquè rematessin. No va marcar però va ser un dels millors del partit.

El primer gol el va fer Pedrito, en estat de gràcia, després de ser assistit per Ibra d'esperó (1-0). Nunes, nou minuts més tard, empatava (1-1). Al camp hi va haver un bon ronroneig. Una situació que es va allargar fins a les acaballes de la primera part. Al 39, Pedrito (2-1), després d'haver xutat tres vegades, i al 43, Henry (3-1), a passada de cap de Busi, sentenciaven. A la segona part Guardiola va donar entrada a part de les vaques sagrades. Com sempre passa quan a la primera part sentenciem, a la segona va costar veure gols. No va ser fins el minut 87 que Messi va fer el quart, transformant un penal comès sobre Ibra (4-1). I finalment, a les acaballes una errada defensiva, permetia a Keita fer el segon pel seu equip (4-2). Una jornada més i seguim líders! Ja està bé! Iblama