APARTATS

1 de nov. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

Lliga BBVA

Osasuna 1 - Barça 1

Les imatges més interessants i els gols del matx!
Havia de passar en algun moment o altre. El Barça havia de punxar i la veritat, potser estic massa confiat però com que veig que l'equip juga de conya -amb bastanta constància- estic segur que les coses ens aniran. Ara ja fa un temps que dic que els equips ens tenen presa una mica la vida. Si més no saben quins són els nostres punts dèbils. Camacho, que és un estudiós del futbol, va tancar la sortida de pilota del Barça i la vam passar magra. Al principi les nostres línies estaven molt endevant però a causa de les desmarcades d'Aranda laterals i fent un pas enrere, ens van fer recular. Segueixo pensant que la solució a aquest problema podria estar en fer baixar a mig campo un membre més. I efectivament ahir va succeir. Inisesta diversos cops va deixar la banda esquerra per refoçar el mig camps. I què va passar? Doncs que la pilota va transitar més ràpid i es van poder veure millors desmarcades dels de davant i passades curtes dels del mig.
El cert és que la primera part va ser bastant fluixeta. Al Barça li va faltar fluidesa i quan agafaven la pilota anaven a sac al contratac. Si us hi fixeu una vegada més un dels millors va ser en Puyol. Va ser un marcatge a Pandiani impecable. Semblava com si el rifle no hagués jugat. De fet rematades clares a porta els vermellons quasi cap. Són un bon bloc i es van acostar amb molta força però no van arribar a inquietar a Valdés més que amb el gol i xuts laterals. Per tant el Barça tot i el resultat podríem dir que va fer un bon partit defensivament parlant. Potser en Chigry ha d'afinar la passada. El mateix li succeix a Busquets. A vegades es complica massa la vida. Xavi està en la seva línia; només li manca xutar més. I Keita!!!! Increïble! Està en ratxa! Iniesta va progressant. Ibra crec que va fer un dels millors partits que li recordo tenint en compte les passades d'esquena a la porteria pel company que venia de cara. Llàstima que no va marcar. I Messi. Només li falta apuntar una mica millor.
A la segona part tot va millorar i vam veure un Barça més sòlid. Va costar molt marcar. Keita va fer el primer (0-1) i quan ja semblava que tot estava dat i beneït va fer-se el gol en propia porta Piqué. La sensació final del partit, no sé ben bé per què, era que el resultat era just!! No ho sé! També és cert que si haguéssim afinat la punteria al minut 90 podíem haver arribat amb un 0-2. En definitiva; seguim en la línia habitual, amb criteri i sabent el que fem. Només cal afinar una mica més al final i tornarem a ser un dels millors. Iblama