APARTATS

11 de nov. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

Copa del Rei
Barça 5 - Cultural Leonesa 0

El gols del partit





Aquesta competició, si volen que les primeres jornades tingui una mica més d'interès, ha de canviar de modalitat. El partit únic, si convé a camp neutral, penso que seria la millor opció. De totes maneres ha estat un bon moment per veure jugadors de la pedrera. Ha costat una mica endollar-se al partit però al final hen golejat i tot. Em quedo amb la progressió de Márquez, malgrat que falla passades fàcils, amb el magnífic partit de l'Iniesta i amb els gols de Bojan. El jugador de Linyola necessitava reivindicar-se i aquest el moment ideal. Al marcar ha tingut una reacció semblant a la d'Henry l'altre dia; ràbia continguda!

El primer gol l'ha fet precisament Bojan, després d'una centrada-xut de Jeffren (1-0). De la mateixa manera ha marcat el segon a passada de Jonathan escorant-se cap a la dreta i superant al porter (2-0). El tercer l'ha fet, com no Pedrito, que continua en ratxa (3-0). El quart l'ha fet Messi amb un fort xut de baix cap dalt (4-0) i el cinquè l'ha fet Xavi de cap rematant una centrada mil'limètrica de Pedro.

En aquest Barça hi pots posar els jugadors que vulguis. Tenen t'han assimilat el que han de fer que no els calen masses instruccions. Només cal veure-ho amb Fontàs o Dos Santos. En Fontàs se situa de conya, té bon toc i a més sembla que no s'immuti a l'hora de treure la pilota des del darrere. En Jonathan, tot i que té una manera molt peculiar de tocar la pilota, té una bona visió de joc i pot ser un bon recanvi pel mig camp.



*Fotos cedides per l'Àngel Sánchez Cavallé

Doncs res que mentre en altres contrades -cap al centre- comptaven que fotrien 10 gols al seu rival de segona, quan només n'hi han fotut un, nosaltres, sense rebombori n'hi hem fet cinc, jugant una molt bona segona part! De moment el primer consol de la temporada ja ha el tenim. Les bedets galàctiques no podran assolir el triplet. I què es pensaven que les coses eren tan fàcils? Eh, Florentín! Es necessita un projecte, no fitxar els que tu creus que són els millors sense cap més criteri que ajuntar-los sobre el camp i ja està. Fa falta que algú hi posi criteri i ordre. I a més aquest entrenador ha de tenir la plena confiança de tothom. Sense una mica de paciència -almenys fins Nadal- no hi ha res a fer! Que duri, que duri! Esperem que aprenguem la lliçó, que no ens n'enfotem massa i que lluitem per guanyar a l'Inter i al Dinamo. Només llavors estaré tranquil. Iblama