Barça 2 (Villa i Messi) – Osasuna 0

El millor: Mascherano.

El pitjor: les imprecisions dels jugadors culés.

La crònica _________________________________________________________

Guardiola va donar l’alternativa a jugadors que habitualment no juguen i la veritat és que vam poder fer un paper digne i guanyar el partit, però poca cosa més. La defensa potser va ser la línia que va respondre millor, amb Milito i Masche. El mig del camp va semblar bastant perdut i al davant tampoc la cosa va ser millor.

La primera part va ser una mica depriment. No aconseguíem fer masses passades amb precisió, un defecte que els darrers partits no hem sabut portar bé. Si no tenim precisió al mig no podem arribar al davant i els davanters quantes menys pilotes els arriben més freds estan, de manera que perden precisió. Sembla que necessiten molt més temps per perdre decisions i que per tant donen més temps als defenses per avançar-se a les decisions dels davanters. Total que ens trobem en un carreró de difícil sortida. Sort en vam tenir que Villa va retrobar l’olfacte golejador fent el primer gol (1-0). A la segona part les coses van millorar bastant amb l’entrada dels teòrics titulars. Xavi i Iniesta van donar una mica més de lluny el mig del camp i Messi va acabar definint amb el segon gol (2-0).

Ara ànims de cara a la xampions. Feu el que feu estarem amb vosaltres en reconeixement pel que ens heu fet viure en els darrers anys. Una vegada més gràcies! Iblama