APARTATS

8 de juny 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. JUVENTUS 1 - BARÇA 3. CAMPIONS D'EUROPA!!



COMPETICIÓ. Final de la Lliga de Campions
MARCADOR I GOLEJADORS: Juventus 1 – Barça 3 (Rakitic, Suarez i Neymar).


TV O RÀDIO. El primer gol amb el Pou a RAC1, la resta del partit per TV3 en pantalla gegant.
EM QUEDO AMB… Iniesta.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: l’àrbitre.
EL TÒPIC. Hem sabut patir... i al final victòria! Campions d’Europa 2015! Ja tenim la cinquena!
LA DADA. Primer equip de la història que guanya dos triplets.
EL DE NEGRE. Fastigós! Ens va anular un gol legal i va deixar que ens cosissin a faltes. Va perdonar les vermelles a Vidal i Pogba. I per si no n’hi hagués prou va allargar el partit quasi 7 minuts.
EL RIVAL. Ben plantat al damunt del camp. Té un porteràs i davant quan corren són perillosos. Es van ensorrar amb el segon gol nostre. Tenien clar que amb el Barça calia duresa i cops, parar el partit... però no ho van aconseguir!


EL BARÇA.
-VIRTUTS. Compendi de la temporada. Seriosos en defensa, ràpids i contundents al mig i letals al davant. Quan això falla doncs pilota endavant i a córrer el triplet d’or. I sinó doncs a tocar la pilota i a marejar la perdiu.
-DEFECTES. El quart d’hora de rigor en els que ens van poder marcar. Va faltar contundència en el marcador!
-DUBTES. Ara ja no en tinc!
L’ANÈCDOTA. Xavi aixeca el seu 25è trofeu. Impressionant! Molta sort!
LA CAVERNA. Ole-le, o-la-la... ser del Barça és el millor que hi ha! Al final triplet i cap a casa. Lluny queden i Siiiiii! I totes les tonteries del vostre gran Cristiano. Lluny queda la vostra prepotència dient que ho guanyaríeu tot. Au! El Barça és campió d’Europa i som els primers a tenir dos triplets. Cap equip abans ho ha fet! Així que a felicitar els campions i admetre que som els millors d’Espanya i Europa. I deixeu-vos de collonades i estupideses, de xiulades i altres pantomimes per desviar l’atenció. Recordeu: el Barça és el campió de lliga, copa i xampions! Au! Ara passeu-vos tota la setmana parlant del Benítez!