APARTATS

1 de febr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Messi i Suàrez) – Atlètico de Madrid 1.



3) TV O RÀDIO. Tv a casa. Quin plaer!
4) EL TITULAR DE PREMSA. Partit gris del Barça... victòria clau!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 26 partits invicte del Barça./ Mascherano abans que retiressin el jugador lesionat Augusto li ha fet un petó al front per animar-lo. És un detall en aquest món tan radical i violent del futbol hi hagi detalls com aquest. El Camp Nou ha aplaudit la retirada del jugador.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Bravo.
-EL PITJOR: Rakitic.
-L’INDULTAT: Mascherano.
6) L’ENTRENADOR: enfadat. S’ha vist tremendament enutjat sobretot amb la violència emprada pels “colchoneros”. En la tàctica i estratègia ha perdut. La pressió asfixiant i el toc ràpid del rival ens ha destarotat. Ens han guanyat les bandes i ens han desbordat el mig camp. No ha llegit bé el partit! La clau era el mig del camp i la banda dreta.
7) L’ÀRBITRE. Impressionant. Ha tingut la valentia d’expulsar dos jugadors. Ben col·locat i ben recolzat a les bandes. L’única pega; més d’hora potser havia d’haver ensenyat més targes. Avui ha estat un bon jutge! Felicitats!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Gran, molt gran! És una viva imatge de Simeone. Un equip molt bo defensivament, molt ben compensat a mig camp i decisiu al davant. Un dels grans d’Europa veritablement. Avui ha jugat de tu a tu contra el Barça i l’ha tingut arraconat durant mitja hora. Amb un jugador menys i dos i tot ha mantingut la cara al partit. Potser li ha mancat cap al final bolcar-se més aviat per intentar el gol de l’empat. Han reculat massa enrere en la defensa.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Passada la mitja hora hem tingut la pilota i l’hem bellugada ràpid amb decisió. Les individualitats han decidit i hem pogut girar el marcador. Ha estat massa efímer. Bravo ens ha salvat l’empat.
-DEFECTES. Les línies han estat massa separades i sense nexe. Donava la sensació que l’equip no estava del tot endollat. Tota la segona part hem estat caminant per damunt del camp. Hem especulat massa amb el marcador i això ens podia haver costat els tres punts.
-DUBTES. Especulem i això no m’agrada! Ens pot costar mot car!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Bé, el Madrid no ha fallat contra el seu filial. Grans dosis de “senyorio” si. Mira que s’ha de ser mesquí per nos deixar jugar els jugadors que cedeix o fitxen aquell any. Quina vergonya! D’això no se’n parla no! No fareu programes per discutir sobre la destrucció dels equips que juguen contra el Real Madrid. Guanyeu i golegeu aquests equipets... aquesta no és la vostra lliga. I molt bé Espanyol! Contra el Barça a matar, ara contra el Madrid res... corderets! Abans us tenia un cert carinyo... ara penso que: A SEGONA!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat! Resultat correcte i situació revista real tal com ha passat. El proper rival serà dimecres contra el València en les semifinals de copa del Rei. Entrem en la fase final de temporada i tot va molt apretadet. El València serà un rival dur: 2-1. Diumenge a les 12h juguem contra el Llevant a casa seva. No crec que tinguem massa problemes: 0-3.