APARTATS

22 de febr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Las Palmas 1 – Barça 2 (Suàrez i Neymar).



3) TV O RÀDIO. Tv Movistar a Colldejou per primera vegada a ca la Rosa i Joan.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Tres quarts de lliga a la butxaca!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. El Barça deix a 8 punts a l’Atlético i a 9 al Madrid. Setmana rodona!/32 jornades sense perdre!/ 25 gols de Suàrez, pichichi!
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Sergi Roberto.
-EL PITJOR. Arda.
-L’INDULTAT. Matieu.
7) L’ENTRENADOR. Constant. Va seguir gran part del partit des de la banda intentant corregir les posicions i les mancances dels jugadors. I desencertat en els canvis a la segona part. Van desbaratar el mig del camp.
8) L’ÀRBITRE. Correcte.
9)EL RIVAL. Un notable. Tenen molts jugadors canaris i surten a jugar a futbol. Volen la pilota i la lluiten. Parteixen d’una idea semblant a la del Barça: construir! És un equip molt ben conjuntat! Potser falla més en defensa i li falta una mica més de precisió davant.
10)EL BARÇA.
-VIRTUTS. Sumar i seguir i distanciar-se dels rivals.
-DEFECTES. Lentitud de la pilota.
-DUBTES. Sabrem aguantar-ho. A priori sembla que si!
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Hahahaha! Me’n ric especialment pel Madrid. Ha marcat en fora de joc i el gran Cristiano ha fallat un penal. Això li passa per fotre-se’n del Barça. Ves fent! Ves parlant, que els nostre parlen al camp. El Madrid queda a tres partits de nosaltres!
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat de nou! El proper rival és l’Arsenal en Xampions. Ens deixaran jugar i això pot ser molt bo per a nosaltres. Si tenim un dia inspirat ens deixaran espais i la podem “liar parda”. Ells davant tenen bons jugadors i si connecten davant poden fer molt mal. Per tant caldrà un bon mig del camp i molta atenció a la seva rapidesa per banda i velocitat. Per cert; suposarà el retrobament amb Alexis. Ves que no ens amargui l’eliminatòria.
De cara al proper partit de lliga. Juguem contra el Sevilla a casa. Veurem com acabem el partit contra l’Arsenal però el desgast segur costarà. Costarà canviar el xip i més sabedors de la distància vers els rivals. Em sembla el típic partit en el que Barça pot deixar-se punts al Camp Nou. Veig un empat!