APARTATS

18 de febr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Sporting 1 – Barça 3 (Messi 2 i Suàrez).



3) TV O RÀDIO. Barça tv post partit.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Mitja lliga sentenciada!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Messi va fer ahir dos gols i se situa ja amb 301 gols./ Nova ratxa de partits sense perdre: 31./Nou penal fallat aquest cop per Suàrez que al mateix temps segueix com a Pichichi després del gol d’ahir: 24 gols.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Messi.
-EL PITJOR. Neymar.
-L’INDULTAT. Suàrez.
7) L’ENTRENADOR. Sincer. Podem altres coses de Luis Enrique però que és un tio clar i ras no. Ell s’ha declarat esportinguista i mai a renunciat als seus orígens. Ahir però, com a professional que és, va anar a Gijon i va plantejar un partit per acabar ràpid amb el tema dels tres punts. Va fer acular el rival matxacant-lo amb la pilota. I ja té el rècord a la mà: 30 partits imbatut!
8) L’ÀRBITRE. Bé. Encerta en el penal!
9)EL RIVAL. Ben pensat però encara li manca una mica de solidesa en conjunt. Surt molt bé al contraatac tot i la coordinació entre les línies és dèbil.
10)EL BARÇA.
-VIRTUTS. La pilota. Amb la pilota vam aconseguit tancar el rival a la seva àrea.
-DEFECTES. No saber parar les sortides en cotraatac d’ells.
-DUBTES. A Europa molts equips tenen aquesta manera de jugar i ens poden posar problemes.
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Se’n podeu tots anar a pastar fang. Aquesta setmana us heu emportat la palma de la manipulació, les falsedats i burles. Us heu passat mitja setmana dient que ens menyspreem els rivals. Sort en tenim de mestres com en Berizzo per posar-vos al lloc que us pertoca. Després ha vingut el teatret i la burla de Cristiano i els seus vers els nostre jugadors i el famós penal. Rieu, rieu! De moment ja estem en la final de copa, cosa que vosaltres... i us traiem 7 punts i encara heu de passar pel Camp Nou. I em sembla que ja en teniu prou amb la vostra pròpia roba bruta per rentar. El vostre ex entrenador ha fotut una rajada de vosaltres al·lucinant, especialment del vostre gran Déu Florentimo. Feu una mica de cas de la gent. Aneu pels camps i fixeu-vos en l’odi que desperteu: “quién siembra viento recoje tempestades”. A més ara s’ha destapat que el gran Déu va fitxar amb diner públic. Sou una vergonya i mira que teniu grans jugadors.
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Nou encert! El Barça jugarà a Las Palmas. A consolidar el liderat i els punts d’avantatge per tancar una setmana impressionant! 0-2.