APARTATS

17 de maig 2010

DIVENDRES 140510






Estem en un dels moments de l'any més exhuberants. Plou i la terra explosiona i surten tot tipus de flors i de tots els colors; és la primavera. El más en aquesta època es produeix una transformació brutal. Els avellaners creixen i creixen. Les seves verdes fulles fan una espesa capa que tapa la visió fins i tot. Hi aigua per tot arreu i en conseqüència el terra és un marc ideal per a la proliferació d'espàrrecs silvestres.
El passat divendres malgrat la pluja vam poder passar un bon dia al tros. Vam collir les primeres favetes, vam arreplenar una estona, vam omplir aigua i vam gaudir de la natura. A la zona de l'espatlla vam recuperar una parada que estava literalment tapada per la vegetació. A la tarda, després de dinar, vam llaurar una mica els ametllerets plantats i vam trobar un bon feix d'espàrrecs. A la nit, com no podia ser d'altra manera va caure una truiteta d'espàrrecs.

A la nit ens vam reunir a la sala de la Biblioteca Magda Guerrero; teníem reunió de Centre cultural. Allà vam exposar diferents temes per fer front a tot el que ens ve d'ara fins a final d'any. El centre cultural està planificant una sortida a algun lloc de Catalunya! Iblama