APARTATS

5 de maig 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barça 4 (Messi, Bojan, Pedro i Messi) - Tenerife 1

Els gols


LA CRÒNICA-CRÍTICA
Ni la pluja ha estat capaç d'amargar la la nit als culés. Hem fet un partit normalet amb moments brillants i hem guanyat un treballat Tenerife. Messi ha obert el marcador (0-1) però l'equip illenc ha neutralitzat el resultat després d'una errada de Puyol en defensa (1-1). Fins que no hem marcat el segon el partit ha estat molt fosc. Faltava fluidesa a mig camp. El Tenerife, a la interista, no ens deixava arribar am comoditat a la porteria. Ibra no aportava res i es trobava a faltar la llum d'un Xavi i un Iniesta. A mitjants de la segona part ha arribat un altre magistral gol de Bojan a passada de Xavi (2-1). A partir d'aqui la defensa fèrria del tinerfenys s'ha anat diluint i el Barça ha anat trobant espais nous. Així ha arribat el 3-1 de Pedro i a les acaballes el segon de Messi (4-1).
Em quedo amb l'exemple de Xavi; per treure's el barret la seva actitud. Negativament parlant destacó l'apatia constant d'Ibra incapaç pràcticament ni de rematar a porteria i la ineficàcia de Keita a mig camp. Tant ell com Touré són jugadors que defensivament molt bé, ara; alenteixen la circulació de pilota. Si ens hi fixem el Barça ha perdut la capacitat de sorprendre.



Són impureses que s'han de llimar, junt amb la nostra assignatura pendent: jugar contra equips que es tanquen, i més a casa nostra!

*Per cert. Me n'alegro perquè el Martí haurà pogut veure al seu estimat Henry! Estàs content eh paio! Jejejej. Salute! Iblama