APARTATS

24 de maig 2010

COLLDEJOU PINTA EL MURAL DEL PARC INFANTIL 230510














Els rumors es van fer realitat el diumenge al matí. El parc infantil del poble es va anar omplint de gent amb ganes de pintar. Puntualment, el Centre Cultural va muntar una xocolatada popular a les 11h per donar el tret de sortida de la pintada. Ben esmorzats, l'Eric, la Dasha, l'Anton, la Maria del Carme, la Xell i el Jordi van anar repartint els pinzells entre la canalla i els van anar indicant quina zona havien de pintar. Primer es va començar per zones més grans i fàcils. Els més petits es van comportar la mar de bé i van anar colorejant les zones que els indicaven. Més d'un el van haver d'alçar ja que no arribava al mur. Els més grandets es van dedicar a perfilar el que havien pintat més a grosso modo els petits.
El mural representa un conjunt de cares multicultural amb diferents motius de festa. Les boques de les persones que hi apareixen tenen forma i conjuntament configuren les lletres del nostre poble: Colldejou. Els colors destaquen per la seva vivor.
Les primeres taques van anar apareixent alls vestits dels més menuts, els quals volien pintar més i més.
A mesura que es va anar acostant el migdia la tasca ja va quedar encaminada a ser encapçalada pels més grans. Llavors ens vam dedicar una mica a perfilar i repintar les zones en les que s'havien traspassat els límits. Feia la mar de bo i la gent més gran aprofitava per donar un tomb per la zona i veure com es pintava la seqüència.
A les 14h el Centre Cultural va obsequiar els assitents amb un agraït vermut amb patates, cacaus, galetes salades, olives i fuet; però sobretot amb beguda fresquesta. A aquelles alçades el que al matí eren un conjunt de perfils que havien anat configurant l'Eric i la Dasha, ara ja feia una altra cara; tenia color i un color vivíssim que no deixava indiferent al que s'acostava de fora a contemplar-ho.
Sens dubte un gran dia. Un dia en el que s'ha fet poble, en que s'han ajuntat grans i petits per compartir una cosa conjuntament i on tothom se'n pot sentir d'alguna manera o altra partícep. Per sempre en una paret del poble la seva gent hi ha deixat l'empremta amb forma de dibuix.

Gràcies a tothom per la vosta col·laboració! Iblama



* Més fotos a:
http://blocs.tinet.cat/blog/lo-collet-digital/category/530/general/2010/05/24/colldejou-pinta-el-mural-del-parc-infantil-230510

1 comentari:

neusmafo ha dit...

felicitats! una vegada més insuperables!!!!