CAMPIONAT DE LLIGA
Barça 1 (Villa) - Sporting de Gijon 0

El millor del partit: Villa
El pitjor del partit: Bojan

Messi, des de la grada, va poder veure una nova victòria del Barça, la primera del Camp Nou, després de la desfeta amb l'Hèrcules.
Primer de tot es va guardar un minut de silenci en memòria de Jordi Pitarque, jugador del Reus que va morir d'un infart fa uns dies.
El partit va ser molt travat i és que el rival va estar ben plantat damunt del camp, malgrat que pràcticament van renunciar a atacar. Semblava com si estiguessin més preocupats de no encaixar cap gol que no pas de fer jugades d'atac. En realitat no van suatar a la nostra porteria i, evidentment, això també és mèrit de la nostra defensa. Primer amb Puyol i Milito de centrals i després amb Piqué i Milito, arran de les molèsties del capità. Ahir vam comptar encara més amb l'ajuda de Busquets que en moltes ocasions es va incoporar com a central per ajudar a l'equip. Clar, d'aquesta manera perdíem un constructor a mig camp. Si hi afegim Keita amb la seva lentitud trobem la solució a l'enigma: així que va anar avançant el partit en costava més que la pitota arribés als nostres davanters. Precisament al davant només va fer un paper digne Villa el qual va fer el primer i únic gol de la nit a l'inici de la segona part (1-0). Pedro va restar perdut a la banda i Bojan va deambular pel camp com una ànima en pena. És una llàstima perquè etem perdent una perla de pedrera. Se'l veu desmotivat, desanimat! Comença a donar símptomes de desidia i de desentendre-se'n! L'hem de fer sentir protagonista i fer-lo jugar al seu lloc -que és arrancant des de l'esquerra- i donar-li temps; no en va és molt jove. Iblama