APARTATS

13 de set. 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011

TEXT I FOTOS: Iblama


Anar al camp Nou és una festa i aquesta vegada no en va ser l'excepció. Vam fer cap a l'estadi en moto; una manera pràctica, ràpida i fàcil de fer-ho. La millor manera. A més pots deixar-la ben apropet del camp.
Sortir per una de les boques d'accés i veure aquella immensitat m'emociona. És molt semblant a quan entres en una catedral. Què gran i bonic que és! Em faig gran però conitnuo emocionant-me quan hi vaig, la major par de vegades gràcies a mon cosi Ric.
Malgrat la derrota vam anar de festa i ens ho vam passar la mar de bé, comprant cerveses a un euro!





CAMPIONAT DE LLIGA
Barça 0 - Hèrcules 2

Nova Guardiolada i tret per la culata. Insultant! Amb un plantejament simple un equip de segona ens va plantar cara. Tres claus: tancar-se, ajuntar-se i fer 2 contra 1 al Barça. No n'hem après. Vam caure una i altra vegada a la seva teranyina espesa que feia que els nostres atacs sempre acabessin pel centre de l'àrea.
En defensa vam estar espessíssims. Abidal no pot ser central mai més; és un colador i no puja bé la pilota. Max bé en defensa però en atac nul. Piqué en la seva línia. El mig camp va ser horrorós. El millor Masche; em va agradar força tot i que podia haver sigut expulsat. Keita alenteix molt el joc i Iniesta tenia un marcatge entre a l'home i zonal impenetrable. Davant només salvaria Villa. Bojan i Messi horrorosos.
No vam pressionar, no vam córrer, no ens vam desmarcar, no vam seguir les jugades, vam deixar molta distància entre línies i en banda sempre eren superiors. A més si volem que hi hagi centrades no podem posar la gent a peu canviat. Ah! i crec que a davant ens falta un rematador alt i corpulent per moments com els d'ahir. Un tipus LLorente.
És un bon toc d'atenció a l'equip. Hem de millorar molt!