Resultat: Barça 5 (Messi, Villa, Messi, Pedro, Alves) - Panatinaikos 1
El millor: Messi
El pitjor: encaixar un gol com s'ha encaixar i la gespa.

ELS GOLS DEL PARTIT _________________________________

LA CRÒNICA _____________________________________

Les males estrugances del dissabte van tornar a fer-se evidents després del desgraciat gol encaixat per Gouvou en el minut 20 (0-1). Amb tres tocs ens van fumbre un nou gol. De totes maneres ahir teníem tota l'artilleria -la bona- damunt de la gespa -estressada, diuen-. En defensa vam estar bé. Ells no ens van xutar més que en gol i és que pràcticament no van passar de mig camp. El mig camp va ser una meravella. Vam ser ràpids, precisos i al mateix temps destructors. Perfectes! I al davant vam veure les estrelles; vam definir, vam donar espectacle, vam fer parets, vam xutar, vam centrar... de tot! Fa molta gràcia després d'un bany com el d'anit sentir que els d'Intereconomia diuen que el rival ens va regalar el resultat i que les coses ja canviaran ja!
Dos minuts després del gol dels grecs-francesos, Xavi es va inventar una passada a l'espai a Messi i aquest al primer toc va creuar la pilota amb l'esquerra (1-1). Més tard Busi va pentinar un córner que Villa va rematar a boca de canó; gol de davanter centre (2-1). Abans d'acabar la primera part hi va haver una de les jugades més boniques del partit una doble paret, primer Messi amb Xavi i després amb Pedro, i finalment amb el remat a la xarxa de Messi; piteeeet! (3-1). La intensitat a la segona part va baixar una mica, a més es van fer uns canvis. Cap al final Pedro va rematar a la xarxa un xut creuat i ras de Messi que va anar de pal a pal (4-1) i en el descompte Messi es va inventar un passi amb vaselina que va rematar de cap sense que toques enlloc Alves per damunt del porter. Un nou golarro! (5-1). Al final el marcador feia justícia al que s'havia vist damunt del Camp Nou. Cal recordar que Messi va estavellar una pilota al travesser i que va fallar un penal. Iblama