Atlético de Madrid 1 - Barça 2 (Messi, Piqué)
El millor: Busquets i De Gea.
El pitjor: la lesió de Messi

La crònica
Grandiosíssim partit jugat pel Barça! En tot moment hem sabut jugar a un dels millors equips de la Lliga Espanyola. Hem fet un partit molt seriós i al final s'ha fet justícia en els tres punts aconseguits; no en el marcador. El Barça podia haver marxat del Manzanares amb una diferència de tres o quatre gols com a mínim. Davant però ha topar amb dels millors porters que mai he vist De Gea. Què gran! Podria ser un fitxatge de futur! Ha fet unes aturades impossibles; en l'ú contra ú, a xuts llunyans o propers... Una meravella!
El partit ha començat sota el nostre control. Hem sabut fer ballar la pilota i ens hem sabut bellugar molt per poder crear els espais pertinents. Els extrems han sabut caure a banda per obrir la defensa rival i crear espais pel centre. Allà les passades magistrals de Xavi o Iniesta han estat letals per fer ocasions de gol. Així ha arribat una pilota a l'espai que Villa ha enviat al pal. Acte seguit Pedro ha recollit el rebot i ha assistit a Messi que no ha perdonat (o-1). La llàstima és que quan més teníem el partit controlat els "colchoneros" ens han empatat gràcies a una cagada incomprensible en la sortida de Valdés en un córner (1-1). Totalment injust! Llavors els madrilenys han apretat una mica més però tampoc han creat massa perill ans al contrari. Nosaltres hem continuat tapant les seves bandes i hem aprofitat per tocar la pilota i arribar a l'àrea contrària. En una d'aquestes ocasions, a la mitja hora de joc Piqué a centre de Messi des del córner ha fet el segon gol creuant la pilota amb un fort xut (1-2).
La segona part ha estat infernal! La veritat és que he patit molt tot i que els matalassers tampoc han arribat tant a la nostra àrea. Arran d'unes jugades una mica polèmiques la gent del camp s'ha posat molt nerviosa i han començat a cridar per pressionar jugadors i àrbitres. Llavors ells s'han llençat a sac contra la nostra porteria, tanmateix rematades clares poques. Hem patit el primer quart d'hora i els darrers deu minuts. La resta ha estat un monòleg de joc per les bandes amb un Àlves estelar, passades a l'espai perquè rematessin Villa o Messi i molt de toc per destruir les escomeses blanc i vermelles. Certament hem fallat més que una escopeta de fira davant del porter i el resultat ha quedat curt.
Finalment, per acabar de tocar-nos els pebrots han lesionat a Messi! La roda de premsa de Guardiola ha estat molt tensa ja que lluny de reconèixer els nostres mèrits la premsa madrilenya ha volgut tocar els trons amb allò que els àrbitres ajuden al Barça. Pep estem amb tu!
Grandíssim resultat, grandíssim plantejament, grandissima actitud dels jugadors! Perfecte! Iblama