APARTATS

12 de set. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Real Sociedad 2 – Barça 2 (Xavi, Cesc)

El millor: no ho sabria dir. La primera part en conjunt se salva.

El pitjor: el Barça a la Reijkardiana.

On el vam veure? Al Casal de Colldejou prenent una bona Woll.

L’àrbitre: bé. No vaig acabar d’entendre com va resoldre el tema de les mans de Busi en el segon gol. Em sembla que havia d’haver pitat penal i expulsar Busi, en canvi va donar el gol i no va expulsar-lo.

Com ho he vist? Vam sortir amb un equip altament experimental i la veritat és que no va anar tan malament. L’únic que em va semblar una mica fluix va ser en agressivitat al darrere i contundència. Malgrat tot els bascos no ens van xutar fins els minut quaranta. A la primera part vam fer els dos gols i poca cosa més i com que van ser tan seguits semblava que el partit acabaria en golejada però a la segona part es van canviar les tornes. Crec que el punt d’inflexió va venir amb la lesió d’Alexis. A la segona part, vam sortir massa conformats. El coixí dels dos gols ens va donar un excés de confiança. Mentrestant, la Real va pressionar com ho hauríem hagut de fer nosaltres forçant les nostres errades aconseguint empatar-nos el partit. Per molt que entressin els bons no vam aconseguir massa cosa. Segurament el canvi d’Iniesta va arribar massa tard ja que va ser l’únic que va aportar una mica de llum.

Doncs res, primers dos punts perduts. Queda clar que si no juguem al cent per cent qualsevol equip amb treball i esforç ens pot batre. Cal concentració i treball els 90 minuts sinó ens convertim en un equip normalet. Potser també és un petit toc al Pep que no es pot sortir amb tantes baixes. Està bé fer rotacions però a la segona part els canvis havien d’haver arribat més d’hora. Evidentment, no passa res! Iblama